Χαικάλης: Ποιος πήγε να με «λαδώσει» -Καμμένος: Τον ήξερα απ το γραφείο Σαμαρά

1
36

Δυο συναντήσεις με τον άνθρωπο που -όπως υποστηρίζει- προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, με αντάλλαγμα να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε ο Παύλος Χαϊκάλης, αποκαλύπτοντας ότι φορούσε ειδική κάμερα -ρολόι, με την οποία κατέγραφε τα πάντα.

Υπάρχουν τρία αντίτυπα του μαγνητοσκοπημένου υλικού -το ένα έχει ο ίδιος, το άλλο ο Καμμένος και το τρίτο ο Λάκης Λαζόπουλος (του το έδωσε για λόγους ασφαλείας, όπως είπε, αλλά και γιατί είχε την τεχνική δυνατότητα στο στούντιο να καθαρίσει το βίντρο και να φτιάξει τον ήχο).

Όσον αφορά τα στοιχεία του προσώπου, ανέφερε ότι τα έχει δώσει στην αστυνομία.
Αποκάλυψε δε ότι είχε φιλική σχέση μαζί του και στην αρχή νόμιζε πως του έκανε πλάκα, αλλά μετά άρχισε να το σοβαρεύει.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως τον έχει γνωρίσει στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και ο Δημήτρης Σταμάτης (νυν υπουργός Επικρατείας) του είχε επισημάνει πως ξέρει καλά την υπόθεση των cds (των ασφαλίστρων κινδύνου, δηλαδή) και θα μπορούσε να καταθέσει. Ο ίδιος δήλωνε στέλεχος της Deutsce Bank.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο άνθρωπος αυτός διετέλεσε και σύμβουλος του ίδιου του Πάνου Καμμένου.
.

Γιατί δεν έγινε η τρίτη καθοριστική συνάντηση και ενώ επρόκειτο να τον συλλάβει η αστυνομία;

«Του έστελα sms ‘πού χάθηκες;’ είπε ο Χαϊκάλης και εκείνος του απάντησε ‘να τα πούμε μετά την Πρωτοχρονιά’. Ίσως είχε καταλάβει τι θα γινόταν».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αφού ρε κύριοι 300 δεν την μπορείτε την φανερή δημοκρατία κάντε πάλι το αυτονόητο.
    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !
    Κρυφτείτε πίσω απο την μυστική ψήφο όπου, μετα, θα κατηγορείτε άνετα ο ένας τον άλλον ψάχνοντας απλα τον μουτζούρη και όχι ποιος τα πήρε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here