«Χάλκινη» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

0
147

Η Κατερίνα Στεφανίδη πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση στη συλλογή της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το σερί 19 νικών σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο κατέκτησε την τρίτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4.80μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ.

Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς των τελευταίων ετών στο αγώνισμα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να περάσει τα 4.90μ. και έμεινε πίσω από τη Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα και την Αμερικανή Σάντι Μόρις.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4,70μ. ύψος που πέρασε με την πρώτη, με την δεύτερη τα 4,75μ. ενώ στα 4,80μ. χρειάστηκε τρεις προσπάθειες. Εκεί εξασφάλισε το μετάλλιο, ενώ στον αγώνα παρέμειναν η δεύτερη Σιντόροβα και η πρωταθλήτρια Μόρις.

Η Σιντόροβα πέρασε με την πρώτη και τα 4,85μ. αναγκάζοντας τις Στεφανίδη και Μόρις να ανεβάσουν τον πήχη στα 4,90μ., ύψος που δεν κατάφερε να προσπεράσει η Ελληνίδα. Πρόκειται για το δεύτερο σερί χάλκινο μετάλλιο που κατακτά η Στεφανίδη σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, μετά από αυτό στο Πόρτλαντ.

Η Μόρις που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο είχε επιτυχημένη προσπάθεια στα 4.95μ.

«Χάλκινη» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here