Χωρίς ζωντανό Ράδιο Αρβύλα την επόμενη εβδομάδα…

0
92

Δεν θα μεταδοθούν ζωντανές εκπομπές τού Ράδιο Αρβύλα την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Απριλίου και την Τρίτη 1η Μαϊου. Το ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Εκείνο το διήμερο ο Αντέννα θα μεταδώσει σε επανάληψη στις 22:30, τα δύο εορταστικά επεισόδια για τα 10 χρόνια της εκπομπής. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα δώσουν κανονικά το παρών την Τετάρτη 2 Μαϊου, με την εκπομπή Βινύλιο.

«Επικοινωνήσατε μαζί μας, αλλά και με το κανάλι, προφανώς για τους εορτασμούς του Ράδιο Αρβύλα. Για μια ακόμα φορά χαιρόμαστε πολύ που το απολαύσατε κι εσείς όσο το απολαύσαμε κι εμείς. Κι έτσι ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα 30/4 και την Τρίτη 1/5 τα δύο επεισόδια για τα δέκα χρόνια του Ράδιο Αρβύλα, το πρώτο το κυρίως το εορταστικό και το δεύτερο μέρος που έγινε χθες, σε επανάληψη στις 22:30. Νωρίς νωρίς για να μπορέσουν να τα δουν όλοι. Την Δευτέρα και την Τρίτη, εκείνο το διήμερο, εμείς δεν θα είμαστε στον αέρα. Τετάρτη κανονικά, με το Βινύλιο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Χωρίς ζωντανό Ράδιο Αρβύλα την επόμενη εβδομάδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here