ΗΠΑ: Τρένο που μετέφερε βουλευτές συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

0
85

Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν αμαξοστοιχία που μετέφερε Ρεπουμπλικάνους βουλευτές και γερουσιαστές συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κοντά στο Κρόζετ της Δυτικής Βιρτζίνιας.

«Το τρένο που μετέφερε τους Ρεπουμπλικάνους κοινοβουλευτικούς στο σεμινάριό μας συγκρούστηκε αλλά η Ρεμπέκα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ είμαστε καλά. Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και γιατροί έχουν ανέβει και βοηθούν (…) τους τραυματίες», ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Μπράντλεϊ Μπερν.
«Το τρένο που μετέφερε τους Ρεπουμπλικάνους κοινοβουλευτικούς στο σεμινάριό μας συγκρούστηκε αλλά η Ρεμπέκα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ είμαστε καλά. Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και γιατροί έχουν ανέβει και βοηθούν (…) τους τραυματίες» ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Μπράντλεϊ Μπερν.

«Το τρένο συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κάλεσαν τους γιατρούς που επιβαίνουν να βοηθήσουν. Ο Δρ. Μάρσαλ βοηθά όσους έχουν τραυματιστεί», έγραψε από την πλευρά του ο Ρότζερ Μάρσαλ, που είναι γιατρός.

«Είμαστε όλοι καλά», διαβεβαίωσε ο Πιτ Σέσιονς, ενώ και το γραφείο του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Πολ Ράιαν, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί.

Όπως ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Πολ Ράιαν,το σημερινό περιστατικό ήταν μια τραγωδία. Είμαστε ευγνώμονες για τους πρώτους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Προσευχόαμστε γαι τα θύματα και τις οικογένειές τους. Μακάρι όλοι να είναι στη σκέψη μας αυτή τη στιγμή.

Παραμένει αδιευκρίνιστο πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας αναχώρησαν σήμερα για το Γκρίνμπριρ, στη Δυτική Βιρτζίνια, για το ετήσιο, τριήμερο σεμινάριό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here