Χρεοκόπησε γερμανικό sex shop με παραρτήματα σε 7 χώρες

0
110

Αναδουλειές έπεσαν στον χώρο του… σεξ και ο γερμανικός όμιλος sex shop, Beate Uhse, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή απασχολεί περίπου 345 υπαλλήλους σε επτά χώρες.

Ξεκίνησε το 1946 από την πρώην πιλότο Μπεάτε Ούζε, που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη βόρεια γερμανική πόλη του Φλένσμπουργκ, το οποίο ονόμασε Institut fuer Ehehygiene, ή Ινστιτούτο Υγιεινής Γάμου. Σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες πέραν της Γερμανίας και έφθασε να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία sex shop. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η αίτηση χρεοκοπίας δεν αφορά τις θυγατρικές της, γεγονός που σημαίνει ότι τα καταστήματά της θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διαδικασία της αναδιάρθρωσής της.

«Ακολουθούμε μια πορεία που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας επιτρέψει να αναδιαρθρώσουμε τον όμιλο ως σύνολο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μίκαελ Σπεχτ προσθέτοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τους πιστωτές και τους εν δυνάμει νέους επενδυτές.

Χρεοκόπησε γερμανικό sex shop με παραρτήματα σε 7 χώρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here