Χρήστος Ξανθάκης: Μάνος Αντώναρος, το καλύτερο παιδί της πιάτσας

0
162

Με ένα εξαιρετικά ανθρώπινο κείμενο αποχαιρέτισε ο Χρήστος Ξανθάκης τον Μάνο Αντώναρο. Έγραψε στο fb για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του, υ:

«Μας ξέρετε εμάς τους δημοσιογράφους πόσο υπερβολικοί είμαστε και πόσο τα φουσκώνουμε τα πράγματα. Θέλω να με πιστέψετε όμως όταν σας λέω ότι ήταν το καλύτερο παιδί όλης της πιάτσας. Καλός, αγαθός ευπροσήγορος, έτοιμος να σε βοηθήσει στην κάθε σου δυσκολία. Με τις απόψεις του βεβαίως τις ξεχωριστές, άνευ δογματισμών όμως και χωρίς κολλήματα. Να συζητάς ώρες επί ωρών και να καλοπερνάς με έναν πραγματικό εραστή της ζωής.

Αυτό το παιδί το καλό, αυτό το πλάσμα το σπάνιο διάλεξε ο Χάρος να πάρει νωρίς. Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί ήταν πηγή χαράς και γέλιου και δεν αδίκησε ποτέ κανέναν. Και στάθηκε πραγματικός φίλος στους φίλους του. Αντίο Μάνο, την αγάπη μου στέλνω στα δυο σου παιδιά που τόσο λάτρεψες, στην μητέρα σου και στον αδερφό σου. Ξεκουράσου τώρα και μια μέρα θα ξαναβρεθούμε από κοντά και δεν θα σταματήσουν ποτέ ο χαβαλές και η πλακίτσα.

Υ.Γ.: Μια φορά κι έναν καιρό λέγαμε με το Μάνο ότι θα φτιάξουμε μια γκρουπάρα ροκ, ως συγγενείς με πρώην κυβερνητικούς εκπροσώπους, και θα την ονομάσουμε «Τα Άχρηστα Αδέρφια». Στην άλλη ζωή φιλαράκι, φύλαξέ μου θέση στο μικρόφωνο…»

Χρήστος Ξανθάκης: Μάνος Αντώναρος, το καλύτερο παιδί της πιάτσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here