Χυδαία σχόλια Παύλου Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

0
137

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Παύλος Πολάκης στην επίθεσή του εναντίον της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Έφτασε στο σημείο να μιλήσει με ψυχιατρικούς όρους, υποστηρίζοντας ότι πάσχει από «βαρειά ψυχωσικη συνδρομή», που «χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα».

Όλα αυτά τα έγραψε στο facebook, σχολιάζοντας άρθρο της κ. Αγαπηδάκη που είχε δημοσιευτεί το 2017, στο οποίο τον χλεύαζε, λέγοντας ότι «κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία».

Το σχόλιο του κ. Πολάκη:

«Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα ,το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό” και μάλιστα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει: “Απο τη «μελέτη» του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαρειά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα .Παιδικα τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνι που πρεπεί να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων εχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά …»

Το παλαιότερο άρθρο της κ.Αγαπηδάκη:

«Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!»

Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία».

Ωστόσο το απαράδεκτο ύφος και περιεχόμενο της ανάρτησης του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί εύλογες αντιδράσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here