Χυδαίος Νότης Σφακιανάκης: «Θεά του κ@λου» η Μελίνα Μερκούρη!

0
48

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νότης Σφακιάνάκης, που έχει κάνει κατ΄επανάληψη φιλιχρυσαυγίτικες δηλώσεις, έφτασε τώρα στο σημείο να αποκαλέσει «Θεά του κ@λου» τη Μελίνα Μερκούρη!

Βρισκόταν σε «μπουζουκλερί», όπου άδει, όταν σταμάτησε το πρόγραμμά του, και αφού έβρισε τον Αντώνη Ρέμο, χυδαιολόγησε εναντίον της μεγάλης Ελληνίδας.

«Στο δικό μου σπίτι πετάνε άνθη στων άλλων καρέκλες και ότι θέλουν Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα η Θεά.. του κ@@@υ», είπε ο…μεγάλος καλλιτέχνης.

Για τον Αντώνη Ρέμο, που είχε πάει να τον ακούσει πριν από λίγες μέρες, είπε:

«Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα. Γι αυτό τον λόγο συμπεριφέρθηκα και τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα. Απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν. Χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν, διότι τους ανθρώπους που από την μία μέρα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείται από 4-5 μεγάλα μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@@@@ε όλους, θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε -να μην συμβαίνει αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here