Σώζων: Η Εύη Σαλταφερίδου δεν ήθελε να μιλάμε γιατί…

0
372

«Υπήρχε μια παρέα ανθρώπων στο Survivor που, για κάποιο λόγο, με είχε σε απόσταση. Για κάποιο λόγο δεν ήθελε να τερματίσω σε αυτή τη μάχη. Δεν το ήθελαν και φαινόταν σε όλες τις στιγμές. Με ψυχολογικό πόλεμο, με λεκτικό πόλεμο. Με κάποια πράγματα τα οποία σε μένα εξασκούσαν βία», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, στην πρώτη συνέντευξή του μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Survivor Πανόραμα και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι η Εύη Σαλταφερίδου μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική.

«Στο ξενοδοχείο δεν έγινε κάτι με την Εύη, γενικά. Η Εύη είναι ένας άνθρωπος που δεν πλησιάζεται καθόλου. Και ο λόγος ήταν ότι πίστευε πραγματικά ότι ίσως έμπαινε στην ομάδα των Μαχητών. Είχε κάνει προετοιμασία, ήταν να μπει και πέρυσι στο παιχνίδι… Μου είχε πει ποιους παίκτες είχε συναντήσει, ότι είχε επαφές πάρα πολύ μεγάλες, εννοώ με όλους και καθημερινές. Και πρώην παίκτες, αλλά και με παίκτες που είναι μέσα τώρα, πριν μπουν.

Είχε γνωριστεί ειδικά με όλους τους Θεσσαλονικείς. Φρόντισε αυτές τις επαφές να τις ενισχύσει μαθαίνοντας συγκεκριμένα πράγματα γι’ αυτούς και βλέποντας στα social τι ανταπόκριση είχαν. Αυτά μου τα είπε η Εύη. Το θέμα με την Εύη είναι ότι είχε ένα στυλ αυταρχικό, το οποίο δεν βοηθάει στην επικοινωνία. Δεν ήθελε να μιλάμε γιατί επειδή θα ήμασταν στην ίδια ομάδα, ήθελε τον πρώτο παίκτη που θα βρει μπόσικο, να μπορέσει να μιλήσει στους υπόλοιπους, από τη στιγμή που έμαθε πράγματα για μένα, σου λέει “αυτός είναι εύκολος στόχος”.

Δείτε όσα είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος…

Σώζων: Η Εύη Σαλταφερίδου δεν ήθελε να μιλάμε γιατί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here