Η Λίζα Δουκακάρου για το «μαύρο» στο Mega

0
126

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» μίλησε η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου που συνέδεσε το όνομά της με το Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το «μαύρο» στο Μεγάλο Κανάλι λέγοντας:

«Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα. Είχαμε και διαφορά ώρας και είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ… για να δω εκείνη τη στιγμή. Επειδή δεν το πίστευα. Από την άλλη αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Εγώ δεν άνηκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα έφτανε εκεί, θες από ένστικτο; Θες από αυτά που έβλεπα; Πίστευα ότι θα κλείσει. Παρόλα αυτά, τη μέρα που έκλεισε, δεν περίμενα όλη τη νύχτα και περίμενα να δω πως θα γίνει αυτό το πράγμα, πως θα πέσει μαύρο. Δεν το πίστευα».

Στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη η Λίζ Δουκακάρου μίλησε πρώτη φορά και για τον νέο της σύντρφο.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του, αλλά αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο. Όταν ήμουν παντρεμένη, οι περισσότερες ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν εάν θα κάνω παιδί και γιατί δεν κάνω παιδί. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι και τυχερή γι’ αυτό το λόγο. Δεν νομίζω πλέον ότι είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί του, να έχεις την ίδια οπτική στα πράγματα, να έχεις ίδια πατήματα, να βλέπεις με τον ίδιο τρόπο»!

Τα βίντεο από zappit.gr – gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here