Η Παναγοπούλου και πρέσβης και «αθάνατη» -Οι διακοπές Τσίπρα με κότερο

0
246

Μετά την επιβεβαίωση από την Κατερίνα Παναγοπούλου της είδησης ότι η οικογένειά της διέθεσε το κότερο για να κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, αποκαλύπτεται (από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ) ότι η ίδια δεν είναι μόνο άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού για τον Ελληνισμό της Διασποράς από τον Μάιο του 2018.

Τον Απρίλιο του 2019 διορίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, ενώ προτάθηκε από την κυβέρνηση να γίνει «αθάνατη» -δηλαδή μόνιμο μέλος εφ όρου ζωής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ΝΔ μίλησε για «ωμή συναλλαγή», του τύπου «μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Στο σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας.

Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια “μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη”.

Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια. Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία.

Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα μήπως και αποφύγει τη συντριβή του.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here