Η Έλλη Στάη αρνήθηκε να εκφωνήσει είδηση -Τη θεώρησε «γκρίζα διαφήμιση»‏

0
31

Σκηνές που θύμιζαν άλλες εποχές εκτυλίχθηκαν χθες βράδι στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν ζητήθηκε από την Έλλη Στάη να εκφωνήσει είδηση για τη δεξίωση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκήνιο», με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων κυκλοφορίας της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλλη Στάη αρνήθηκε, επειδή θεώρησε ότι επρόκειτο για «γκρίζα» διαφήμιση. Φέρεται, μάλιστα, να μίλησε υποτιμητικά για την εφημερίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η διεύθυνση της ΕΡΤ επέμενε να μεταδοθεί το ρεπορτάζ και η παρουσιάστρια λέγεται πως έφτασε στο σημείο να πει στους συντελεστές του δελτίου ότι αν θέλουν να εκφωνηθεί η είδηση, να βρουν άλλον παρουσιαστή.

Τελικά βρέθηκε η «λύση» να διαβαστεί από άλλη δημοσιογράφο που βρήκε σύμφωνο τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιο Λιάτσο, που δεν ήθελε εκείνη την ώρα να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.  Όταν τελικά ήρθε η ώρα της επίμαχης είδησης η πάσα που έκανε η παρουσιάστρια στη ρεπόρτερ που ανέλαβε να πει την είδηση ήταν του τύπου: «και να δούμε τώρα το θέμα που θα μας παρουσιάσει η  Bασιλική Χαϊνά από την αίθουσα σύνταξης «.  Μετά το επεισόδιο το κλίμα είναι (πάλι) βαρύ για την Έλλη Στάη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here