Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη

0
193

Καλεσμένος στο Late του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down συγκινώντας με την εξομολόγησή του.

«Έχω σπάσει ρεκόρ ζωής στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου πέθανε 59, η μητέρα μου 59, ο αδερφός μου 49, η αδερφή μου 52. Εγώ είμαι 60 κάτι και έχω σπάσει ρεκόρ«.

Και συνέχισε για την αδερφή του που γεννήθηκε με σύνδρομο Down: «Έχω παίξει ξύλο για την αδερφή μου. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την… έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το “χαζό κοριτσάκι” που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα.

Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν, όχι μόνο εκείνο το βράδυ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βράδια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το βίντεο από το zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here