Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για την υγεία του

0
126

Μεγάλη περιπέτεια περνά με την υγεία του εδώ και χρόνια ο Απόστολος Γκλέτσς σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε στο Happy Day καθώς εκτός από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του, εκμυστηρεύτηκε ότι έχει και καρκίνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είμαι εφτάψυχος! Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Πόσα χειρουργεία, τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα για τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Ούτε στον εχθρό σου, κάνεις στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9ώρες ξύπνιος και φωνάζεις, βελάζεις από τον πόνο επί 3… Έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε συγκεκριμένα αναφερόμενος στο πρόβλημα που έχει με το στομάχι του. «Είχα απίστευτους πόνους… Έκανα θεραπείες, έκανα εξετάσεις, μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε, πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα, αλλά είμαι εφτάψυχος».

Όσον αφορά στη θεωρία του για τον θάνατο, είπε: «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος».

Πηγή: gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here