Η Ζωή «ορέγεται» την καρέκλα του Λαφαζάνη και δεν το κρύβει…

2
31

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Λαικής Ενότητας, μετά τις εκλογές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ προαναγγέλλει δημόσια συνεδρίαση της Βουλής για τις 22 Σεπτεμβρίου με προσκεκλημένο τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος θα μιλήσει για το πώς φτάσαμε στο νέο μνημόνιο.

Στη διαδικτυακή της συνέντευξη, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν πρόκειται να είναι υποψήφια πρόεδρος της Λαικής Ενότητας, στην περίπτωση που ανοίξει το θέμα, και απάντησε χαμογελώντας πλατιά «θα το σκεφτώ»

Και, βέβαια, αν το κόμμα με αρχηγό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη κινηθεί χαμηλά στις εκλογές, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί για την επόμενη μέρα. Ούτε η πιθανότητα να βγει μπροστά για την ηγεσία η (ακόμα) πρόεδρος της Βουλής, ούτε να προχωρήσει στην ίδρυση δικού της κόμματος. ΄Ετσι κι αλλιώς, η ίδια έχει αφήσει σαφώς να εννοηθεί ότι χρησιμοποιεί τη Λαική Ενότητα ως όχημα για να μπει στη Βουλή…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To ίδιο δεν κάνουν τόσο ο Καμμένος που θέλει να γίνει Μεϊμαράκης στο χώρο της δεξιάς όσο και ο Τσίπρας στη θέση της Γεννηματά στο χώρο της κεντροαριστεράς; Προς τι λοιπόν η απορία; Η Κωνσταντοπούλου ξεχωρίζει από όλους τους προηγούμενους μιας και παραμένει πιστή στις αριστερές της ιδέες και δε σέρνεται λαϊκίζοντας σαν γυμνοσάλιακας γεμίζοντας τον περίγυρό της με σάλια, όπως κάνει ο Τσίπρας ή όπως κάνει ο Καμμένος συκοφαντώντας τους πολιτικούς αντιπάλους πετώντας λάσπη παντού λες και είναι γουρούνι που κυλιέται στις λάσπες, μιας και δεν έχει επιχειρήματα να στηρίξει αυτά που πιστεύει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here