Ιατροδικαστής για διπλό φονικό στην Κύπρο: Το παιδί δεν έχει σχέση

0
278

Εμμένει στην άποψή του ο ιατροδικαστής εκ μέρους της οικογένειας ότι ο 15χρονος είπε την αλήθεια στην Αστυνομία με βάση τα ευρήματα της νεκροτομής αλλά και από όσα εντοπίστηκαν κατά την ιατοδικαστική εξέταση του 15χρονου γιου της οικογένειας, του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του στυγερού εγκλήματος στον Στρόβολο της Κύπρου.

Μιλώντας στον ACTIVE και στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα», όπως αναμεταδίδει ο «Φιλελεύθερος», ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι διενήργησε χθες το απόγευμα αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα της νεκροτομής, τα ευρήματα της αυτοψίας αλλά και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 15χρονου, συνάδουν πλήρως με το ιστορικό που έδωσε το παιδί στην Αστυνομία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι το παιδί λέει την αλήθεια και δεν έχει καμία σχέση με το φονικό.

Ερωτηθείς εαν ως ιατροδικαστής έχει αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σκηνικό του εγκλήματος, ανέφερε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της ληστείας που πήγε «στραβά» και έγινε το φονικό, ενώ όπως είπε τα θύματα του φονικού δεν ήταν μέσα στο κρεβάτι, ωστόσο βρίσκονταν στο χώρο του υπνοδωματίου.

Υποστήριξε δε, ότι οι κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν από τους δυο ιατροδικαστές προς την Αστυνομία ήταν λανθασμένες και είχαν επίκεντρο το παιδί.

Επίσης, απέδωσε σε δημσιογράφους τις εικασίες ότι δεν εντοπίστηκε παραβίαση στο σπίτι της οικογένειας Χατζηγεωργίου που οδήγησε στο διπλό φονικό.

Απέφυγε να απαντήσει στις υποδείξεις ότι πρόκειται για την επίσημη θέση της Αστυνομίας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των Αρχών για συνεργασία προς εξιχνίαση της υπόθεσης και να τους δώσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

O κ. Ματσάκης επέμεινε στην άποψή του ότι πρόκειται περί ληστείας, αναφέροντας ότι μπήκε κάποιος στην οικία του ζεύγους, έκανε το φονικό, άφησε δεύτερο πρόσωπο να μπει μέσα. «Πρόκειται για δυο πρόσωπα. Ο ένας σκότωσε ο άλλος ήταν συνεργός» υποστήριξε ο κ. Ματσάκης. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση προς τον συνεργό εάν ακούει να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

Ιατροδικαστής για διπλό φονικό στην Κύπρο: Το παιδί δεν έχει σχέση

Πηγή: philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here