Ιδού ο ένοχος… Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

43
146

Εκ του φακέλου που εστάλη στην Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων σας παραθέτω τον διάλογο του γερμανού Διευθυντού της Ferostal και της Γερμανίδος Ανακρίτριας:

«Ανακριτής:   Δίνατε μίζες στην Ελλάδα για να παίρνετε τα έργα;

Κατηγορούμενος:      Πρέπει να σας εξηγήσω ότι στην Ελλάδα οι μίζες για τα έργα είναι ότι για εμάς εδώ στην Γερμανία το φιλοδώρημα στα μαγαζιά.

Ανακριτής:     Και εσείς πώς το ξέρατε αυτό;

Κατηγορούμενος:      Μά ήμουν δύο χρόνια Διευθυντής στο αεροδρόμιό τους στην Αθήνα, τι νομίζετε ότι έκανα όλη την ημέρα;»

Ανακριτής:     Δωροδοκούσατε και σε άλλες χώρες;

Κατηγορούμενος:      Και στην Πορτογαλία, αλλά μπροστά στην Ελλάδα όλοι οι άλλοι είναι νηπιαγωγείο!»

Σε μια Ελλάδα, λοιπόν, που βλέπουμε υπουργούς να αγοράζουν σπίτια, που αν αθροίσεις όλους τους μισθούς που ελάμβαναν ως Υπουργοί και βουλευτές για όλη την θητεία τους και υποθέσεις ότι δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ για φαγητό, αλλά ότι έτρωγαν στο συσσίτιο απόρων της Εκκλησίας, δεν επαρκούν τα χρήματά τους, ούτε για να αγοράσουν το μπαλκόνι τους….

Σε μια Ελλάδα, που το δικαστήριο του Μονάχου κατεδίκασε τον κ. Χριστοφοράκο ως ένοχο δωροδοκίας, του κ. Γείτονα και του Γιάννη Βαρθολομαίου, όχι ως πρόσωπα, αλλά ως επισήμους εκπροσώπους του Πασόκ και της Ν.Δ.

Σε μία Ελλάδα, που το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού παραδέχθηκε ότι πήρε 1.000.000 μάρκα για να τα πάει στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Σε μία Ελλάδα, που όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται και δικαίως, «δεν θα πάει ένας στην Φυλακή;» Ε, σε αυτή την Ελλάδα ο ένοχος βρέθηκε. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Η δικαιοσύνη ξύπνησε και επιτέλους τιμώρησε τον υπεύθυνο…είναι ο Παναγιώτης Ψωμιαδης!

Επί της ουσίας, εάν κάποιος παρακολουθήσει την υπόθεση, όσο δεινός πολιτικός αντίπαλος του ανδρός και αν είναι, δεν μπορεί παρά να εξοργιστεί. Ο κ. Ψωμιάδης δεν καταδικάστηκε διότι δωροδοκήθηκε. Ούτε διότι πήρε χρήματα από την Siemens, ούτε τίποτε απ’όλα αυτά, απλώς η τότε Νομαρχία είχε επιβάλει ένα πρόστιμο 89.000 σε έναν πρατηριούχο που νόθευε πετρέλαιο θερμάνσεως. Και όταν ανέλαβε την διοίκηση της Νομαρχίας ο κ. Ψωμιάδης, κατόπιν αιτήματος του πρατηριούχου και λόγω της κλονισμένης του υγείας (σημειωτέον πραγματικός λόγος, αφού ο άνθρωπος αυτός λίγο μετά απεβίωσε), το μείωσε στα 5.000 ευρώ. Σημειώστε ότι όπως ελέχθη στο Δικαστήριο εάν η μείωση ήταν μέχρι τα 10.000 δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Έκρινε λοιπόν το σεβαστό Δικαστήριο ότι ναι μεν, μέσα στα καθήκοντά του είναι και η μείωση των προστίμων όμως η συγκεκριμένη μείωση εκρίθη πολύ μεγάλη και αυτό τους οδήγησε στην καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος. Ποινή 12 μήνες με αναστολή. Μία ποινή, δηλαδή, που μπορεί να λάβει ο οποιοσδήποτε από εμάς για μία τροχαία παράβαση. Και αυτή η ποινή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακυρωθεί η κρίση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών μόλις προς ολίγων μηνών και να παύσει έστω και για λίγο να ασκεί τα καθήκοντά του…

Και ερωτώ, δεν ήταν γνωστό αυτό το θέμα κατά την προεκλογική περίοδο; Μά φυσικά και ναι. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, το είχαν κάνει σημαία! Εκρίθη, λοιπόν, από τους πολίτες και αυτό το θέμα; Προφανώς ναι! Σε μία Δημοκρατία λοιπόν, ποιού η γνώμη πρέπει να επικρατήσει για μία απόφαση ενός εκλεγμένου που πάρθηκε μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του; Από το εκλογικό Σώμα ή από τους δικαστές; Και εν πάσει περιπτώσει, για μία τόσο ασήμαντη καταδίκη θα λάβει την ευθύνη ο κ. Ραγκούσης να παύσει από τα καθήκοντά του κάποιον που η μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, του έδωσε την εντολή;

Είμαι βέβαιος πως πολλοί βλέπουν την τωρινή περιπέτεια του κ. Ψωμιάδη, ως την μεγάλη τους ευκαιρία να απαλλαγούν από κάποιον που όσο και αν τον έχουν πολεμήσει, δεν μπορούν να τον κερδίσουν στις εκλογές. Όμως αυτό μπορεί να είναι εκ μέρους νόμιμο, θα είναι όμως και ηθικό;… και κυρίως θα είναι Δημοκρατικό;

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαφωνώ εντελώς με το πρώτο σκέλος του κειμένου. Η λογική ότι επειδή στην Ελλάδα γίνονται όργια θα πρέπει να αγνοούμε τα μικρότερα παραπτώματα είναι επικίνδυνη. Δεν γίνονται συμψηφισμοί. Απλώς πρέπει να κάνει κάτι η δικαιοσύνη και για αυτά που αναφέρονται στο πρώτο μέρος. Η δική μου πρόταση είναι κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και δίκη για όλους όσοι μπορεί να έχουν ευεργετηθεί με κάποιο τρόπο από όλα τα μεγάλα σκάνδαλα.
  Στο δεύτερο σκέλος του κειμένου γίνεται αναφορά στην ουσία της υπόθεσης για την οποία οι δικαστές έκριναν ότι αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του κυρίου Ψωμιάδη. Εσείς τη θεωρείτε αυστηρή, εγώ τη βρίσκω δίκαιη. Ακριβώς επειδή υπάρχουν χιλιάδες απόψεις, γίνεται η δίκη όπου μελετάται η υπόθεση σε βάθος και η απόφαση του δικαστηρίου υπερισχύει όλων των απόψεών μας.
  Τέλος κλείνετε το κείμενό σας με την άποψη ότι εφόσον το εκλογικό σώμα εκλέγει έναν υποψήφιο αυτός είναι υπεράνω του νόμου πράγμα που δεν ισχύει για κανέναν. Η λαοφιλία και η δημοτικότητα είναι ανεξάρτητη από την τήρηση των νόμων. Αν τώρα εννοείτε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του κυρίου Ψωμιάδη φρόντισαν με κάποιο τρόπο να μην έχει μια δίκαιη δίκη και επηρέασαν το δικαστήριο με κάποιο τρόπο η κατηγορία σας είναι πολύ σοβαρή και εφόσον έχετε τέτοια στοιχεία θα πρέπει να τα παρουσιάσετε (πιθανότατα όχι εδώ ή στην τηλεόραση αλλά σε κάποιο εισαγγελέα) αλλιώς θεωρώ ότι απλώς δημιουργείτε εντυπώσεις πετώντας υποννοούμενα.

 2. Καλά κάθε φορά που ανοίγουμε την τηλεόραση σας ακούμε να ουρλιάζεται σαν… για έναν ελεγκτικό μηχανισμό που δεν υπάρχει, και μας παίρνεται το κεφάλι, και τώρα μας λέτε τα κάλαντα, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ; Έχετε συναίσθηση του κινδύνου; Καταλαβαίνεται τι μας γίνεται; Ή σας έχει πάρει τα μυαλά το λάιφ στάιλ και νομίζετε πως θα είστε ο βουλευτής μια ζωή;

 3. Κύριε Γεωργιάδη,για να καταλάβω,μόνο η δωροδοκία αποτελεί παράβαση καθήκοντος για έναν πολιτικό;Αν ο κύριος Ψωμιάδης το έκανε από την καλή του την καρδιά ας το έκανε με δικά του χρήματα και όχι με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων…Ας πλήρωνε αυτός το πρόστιμο του πρατηριούχο που ΕΚΛΕΒΕ τους συμπολίτες του..Επίσης το γεγονός οτι μέχρι τώρα δεν έχει καταδικαστεί κανένας πολιτικός,σημαινεί οτι αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ;Είναι πολιτική εξόντωση και η καταδίκη του κυρίου Μαντέλη;Κύριε Γεωργιάδη έχουμε φτάσει στο «και 5» και πρέπει έστω και άργα να αλλάξουμε νοοτροπία και έσεις οι πολιτικοί πρώτοι και καλύτεροι δίνοντας το σωστό παράδειγμα χώρις να κρύβεστε πίσω από βουλευτικές ασυλίες και νόμους περι ευθύνη υπουργών….

 4. κ. Γεωργιάδη
  καταρχήν να σας πω ότι συνήθως διαφωνώ με τις απόψεις σας αλλά στο συγκεκριμένο άρθρο σας, με κάνατε και να συμφωνήσω αλλά και να διαφωνήσω.
  Συμφωνώ στο ότι έχουμε άλλους, μεγαλύτερους «ενόχους» για τους οποίους κανείς δεν πρόκειτε να βγάλει καταδικαστική απόφαση. Συμφωνώ στο ότι θα πρέπει να δικαστούν και πολύ άλλοι για κατάσπατάληση δημοσίου χρήματος. Συμφωνώ στο ότι ο κ. Ψωμιάδης είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αλλα διαφωνώ στην ουσία των δύο τελευταίων παραγράφων σας. Αν ο κ. Ψωμιάδης υπέπεσε σε αδίκημα, τότε πρέπει να τιμωρηθεί. Και αν η τιμωρία του είναι η καθαίρεση, τότε να καθαιρεθεί. Σε μια δημοκρατία πρέπει να ισχύουν οι νόμοι και να ισχύουν για όλους. Είτε είναι πολιτικά πρόσωπα είτε απλοί πολίτες. Έχετε καταφέρει να βγάλετε τους εαυτούς σας έξω (και μιλώ για τους 300 της βουλής), μην προσπαθείτε να καλύψετε και άλλους. Να σας θυμίσω ότι απλοί πολίτες, που έχουν κάνει δουλειά για το δημόσιο, καταδικάζονται για μη απόδοση του ΦΠΑ ενώ το ίδιο το δημόσιο δεν τους έχει πληρώσει τα δεδουλευμένα.
  Αντί, λοιπόν, να προσπαθείτε να κερδίσετε την συμπάθεια των ψηφοφόρων του κ. Ψωμιάδη, πολεμήστε για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και τότε θα κερδίσετε ένα μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων. Και για να μην ευτελίσω μια πίθανή κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, ανάγωντας την σε απλό ψηφοθηρικό κόλπο υπερ σας, θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει την Ελλάδα να πάει παρακάτω και να κυβερνηθεί απο άξιους ανθρώπους που θέλουν το καλό της χώρας και όχι το προσωπικό τους καλό.

 5. ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΨΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ) ΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟΝ «ΕΛΛΗΝΑΡΑ» ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
  ΕΙΝΑΙ ! ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ?
  ΠΡΕΠΕΙ ! ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΟΡΚΟ….? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…
  ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ? ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ? ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ..

  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑ….ΝΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..
  ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 299 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ…ΑΜ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΖΟΡΟ ΜΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΜΕ ΥΦΟΣ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 6. Κύριε Γεωργιάδη,
  Γιατί συγχέετε την δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος με την παράβαση καθήκοντος του κ Ψωμιάδη; Εσείς τουλάχιστον δεν πρέπει να κάνετε τέτοιου είδους αλχημείες. Ο αποθανών έκλεβε συνανθρώπους μας και κέρδιζε παράνομα.
  Με ποια λογική όποιος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα και επανεκλεγεί βουλευτής είναι και αθώος;
  Δεν σας είδα να εναντιώνεσθε όταν συνάνθρωπος μας καταδικάσθηκε σε 10 μέρες φυλακή εξαγοράσιμη με ποσό 50 € (βλέπε ποινή κ Βοσκόπουλου 5 € την ημέρα) και μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή με κλούβα και συνοδεία και χειροπέδες και κόστος πολύ μεγαλύτερο από 50 €). Γιατί επειδή δεν λέγεται Ψωμιάδης;

 7. Αγαπητέ κύριε Γεωργιάδη

  Χάριν της συζήτησης σας παραθέτω το σχόλιό μου και παρακαλώ σχολιάστε το

  Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που καλούνται να πληρώσουν υπέρμετρα πρόστιμα στην εφορία άλλοι που χρωστάνε στα ασφαλιστικά τους ταμεία και που για το συντριπτικό ποσοστό τους οι υπηρεσίες δεν δέχονται μειώσεις των οφειλών τους παρά τις τραγικές ανθρώπινες ιστορίες που μπορεί να κρύβονται από πίσω(τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ από όσα ακούω όντας μέλος της κοινωνίας με την οποία προσπαθώ να κρατάω επαφές)

  Συνεχίζω με το δικό σας απόσπασμα

  ΄΄ Σε μια Ελλάδα, λοιπόν, που βλέπουμε υπουργούς να αγοράζουν σπίτια, που αν αθροίσεις όλους τους μισθούς που ελάμβαναν ως Υπουργοί και βουλευτές για όλη την θητεία τους και υποθέσεις ότι δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ για φαγητό, αλλά ότι έτρωγαν στο συσσίτιο απόρων της Εκκλησίας, δεν επαρκούν τα χρήματά τους, ούτε για να αγοράσουν το μπαλκόνι τους….

  Σε μια Ελλάδα, που το δικαστήριο του Μονάχου κατεδίκασε τον κ. Χριστοφοράκο ως ένοχο δωροδοκίας, του κ. Γείτονα και του Γιάννη Βαρθολομαίου, όχι ως πρόσωπα, αλλά ως επισήμους εκπροσώπους του Πασόκ και της Ν.Δ.

  Σε μία Ελλάδα, που το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού παραδέχθηκε ότι πήρε 1.000.000 μάρκα για να τα πάει στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. ΄΄
  ΄΄ Σε μία Ελλάδα, που όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται και δικαίως, «δεν θα πάει ένας στην Φυλακή

  Ε, σε αυτή την Ελλάδα ο ένοχος βρέθηκε. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι΄΄

  (Και συνεχίζω βασιζόμενος στο δικό σας σκεπτικό)

  Είναι οι κακόμοιροι πολίτες που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τις παράλογες απαιτήσεις του κράτους και σύρονται στα δικαστήρια ενώπιον των οποίων πολλές φορές καταδικάζονται ως κοινοί εγκληματίες

  Ερώτηση: Εσάς σας απασχολούν όλες αυτές οι περιπτώσεις?
  Περισσότερο ΄΄πολιτική΄΄ είναι η δική σας άποψη που αναφέρεται υπέρ μόνο ενός συγκεκριμένου προσώπου ή το δικό μου σχόλιο που αναφέρεται σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού?
  Ποια πιστεύετε πως πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του κράτους απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες πολιτών¨?

  Σας ευχαριστώ πολύ
  ΥΓ και κάτι ακόμη
  Πιστεύετε πως όπως ο κ. Ψωμιάδης δεν πρέπει να καθαιρεθεί από τα καθήκοντά του έτσι και πολίτες που έχουν ας πούμε αυθαίρετα σε δασικές περιοχές ή παράνομοι μετανάστες που έχοντας φτάσει στην εξαθλίωση διαμαρτύρονται δεν θα πρέπει να διωχθούν ή να πληρώσουν πρόστιμα΄σύμφωνα πάντα με το ίδιο σκεπτικό?

 8. ΚΥΡΙΟΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΊΚΙΣΤΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΟ!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΞΩΒΕΡΓΑ,ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΗ!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑ/ΝΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥ,Κ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ??ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ…Ε,ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΕ?!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ..ΤΟ ΘΕΜΑ LIFE STYLE,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ?ΟΤΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΧΡΗΜΑ?ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ…

 9. Κύριε Γεωργιάδη, προφανώς και έχετε απόλυτο δίκιο. Και όσοι σας εναντιώνονται είναι άσχετοι και γελοίοι, και προφανώς προδότες.
  Μόνο που δεν χρειαζόταν να είναι τόσο εκτενές το άρθρο σας. Δύο προτάσεις αρκούσαν:

  Υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα μόνο όταν ωφελείται απ’αυτήν η κομματική μας πελατεία, και μόνο όταν τα θύματα της νομιμότητας είναι φτωχοί μετανάστες ή πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Όταν πρόκειται για νομάρχες-περιφερειάρχες που είναι «καλοί πατριώτες» και «πιστοί χριστιανοί», είναι απλά υπεράνω του νόμου.

 10. Κυριε Γεωργιαδη, συμφωνα με την αποψη σας οτι, αφου ο κ. ΠΨ εκλεχτηκε απο μεγαλη πλειοψηφια ειναι αθωος, γιατι κατα το ιδιο σκεπτικο δεν ειναι αθωοι οι υπουργοι που δωροδοκηθηκαν, αφου νομιμως εκλεχθηκαν βουλευτες απο την πλειοψηφια του λαου. Οσον αφορα αντιστοιχη περιπτωση εδω αδικειται πολυ το κ. Δ. Τσοβολα που για ρυθμηση χρεους (μεγαλου δεν λεω) ωστε να εισπραξει το κρατος οφειλες που λιμναζαν, καταδικαστηκε σε φυλακιση (που την Εξαγορασε) και στερηση των πολιτικων του δικαιωματων νομιζω για μια πενταετια. Επισης και τον κ. Αθανασοπουλο, οταν ηταν υπουργος και με αποφαση της τοτε κυβερνησης για το Γιουγκοσλαβικο καλαμποκι καταδικαστηκε σε 3τη φυλακιση την οποια και εξετησε, μηπως εισασταν μικρος ή αγεννητος και δεν τα γνωριζετε; Ο κ. ΠΨ καταδικαστηκε και στο πρωτοδικειο και στο εφετειο, μονο αν αθωωθει απο τον Αρειο Παγο (πραγμα δυσκολο γιατι ο ΑΠ δεν κρινει την ουσια οπως ξερετε) μπορειτε να τον υποστηριξετε. Μηπως αποβλεπετε στα ψηφαλακια του, και συναγωνιζεσθε την ΝΔ, για ποιος θα τα παρει. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ??????

 11. Άδωνι από εσένα ή από τον Ψωμιάδη να ζητήσω τα 400€ που πλήρωσα για αισθητήρα λ που κάηκε από ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ βενζίνη?

 12. Βρε Άδωνι
  βρε Άδωνι
  Όταν έχεις δημοσίως κατηγορήσει το ΚΚΕ ότι κηρύττει κατά του Συντάγματος, το οποίο εν πάσει περιπτώσει είναι και μέσα στην όποια ιδεολογία έχει αυτό το κόμμα, πώς έρχεσαι μετά κι αναπτύσσεις το θεώρημα ότι μπορεί η ψήφος των πολιτών να απαλλάξει έναν πολιτικό απ’την ποινική του ευθύνη?
  Αν δηλαδή το εκλογικό σώμα ήξερε ότι είχε κάνει φόνο ή βιασμό και τον ψήφιζε θα άλλαζε κάτι αυτό?
  Κι όταν έχεις δημοσίως ζητήσει να εφαρμόζεται ο νόμος μέχρι κεραίας όταν μιλάμε για μετανάστες, ή για διαδηλωτές, ή για τα Εξάρχεια χωρίς να παρεμβάλλονται συναισθηματισμοί ή προσωπικές ευαισθησίες πώς έρχεσαι τώρα και μας λες για το παράπτωμα που ήταν για 5.000 ευρώ και τον κακομοίρη τον πρατηριούχο που πέθανε ύστερα κτλ κτλ.
  Άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σου και γράψε με κεφαλαία ΑΥΤΟΓΚΟΛ.

 13. ΑΠΛΑ ΝΟΘΕΥΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ,Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ,Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ…ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ!!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΘΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ….

 14. κε Γεωργιάδη… εμείς σας ψηφίσαμε γιατί πιστέψαμε ότι δεν κάνετε διάκριση στο μέγεθος της αδικίας, ούτε στα πρόσωπα που αδικούν ή αδικούνται. ‘Ολοι ίσοι απέναντι στο νόμο και η τιμωρία ανάλογα της απάτης. Και όταν υπάρχει απάτη (ο μεν συγχωρεμένος απλά έκλεψε το δημόσιο, ο δε Νομάρχης συγκάλυψε αυτόν που έκλεψε και που πιθανόν να έκλεβε επί πολλά έτη) πρέπει να την κατανομάζουμε, όχι να την κουκουλώνουμε. Αλλά όπως έλεγε και ο σοφός πρόγονός μας, ο Σόλων, χριστή πολιτεία είναι αυτή που και ο μη αδικιμένος φωνάζει και πρέπει να φωνάζει όσο και αυτός που αδικήθηκε και να κατακρίνει την αδικία όσο και ο αδικιμένος. Μέχρι σήμερα, μας τα λέγατε πολύ καλά. Σήμερα όμως, εσείς ως μη αδικημένος γιατί λαμβάνετε το μέρος αυτού που αδίκησε; και μη μου πει κανείς, ποιόν αδίκησε ο Παναγιώτης ;
  ερωτώ ; με ποιόν είστε ; με το Σόλων ή τον Παναγιώτη ;

 15. Αγαπητέ κ. Γεωργιάδη
  Ευτυχώς δεν έχουμε το δίκαιο κάποιων χωρών όπου η σχετική παρανομία μεταφράζεται σε απώλεια δάκτυλου, παλάμης, ή βραχίωνα. Αν έγινε κάποιο νομικό λάθος ας αποκατασταθεί. Ο πρώην έντιμος βίος ίσως μετράει σε μερικές περιπτώσεις. Εδώ αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει το πρόβλημα της ΑΣΑΦΕΙΑΣ του νόμου. Το ζήτημα ΔΕΝ είναι αν θα εφαρμοστεί ο νόμος ή όχι ΑΛΛΑ πως θα ερμηνευτεί ο νόμος.

  Πιστεύω ότι ως έντιμο άτομο καταδικάζετε και εσείς τη νοθεία της βενζίνης. Ενδεχομένως το πρόστιμο 89.000 Ευρώ να ήταν πολύ υψηλό για αυτή την ενέργεια του πρατηριούχου. Γι’ αυτό το λόγο άφησε ο νομοθέτης ανοικτό το παραθυράκι και έδωσε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στον Ψωμιάδη να το μειώσει κατά τη δική του κρίση: «μέσα στα καθήκοντά του είναι και η μείωση των προστίμων». Αν ο Ψωμιάδης με απόφαση του Συμβουλίου του αποφάσισαν να το μειώσουν στα 5.000 Ευρώ για ανθρωπιστικούς λόγους (ο πρατηριούχος ήταν ετοιμοθάνατος) τότε έδρασε μέσα στα πλαίσια του νόμου. Όμως «όπως ελέχθη στο Δικαστήριο εάν η μείωση ήταν μέχρι τα 10.000 δεν θα υπήρχε πρόβλημα» ενώ τα 5.000 Ευρώ αποτελεί «παράβαση καθήκοντος», αυτό αποδεικνύει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ελληνικού πολιτικού συστήματος να νομοθετεί.

  Μήπως όμως γίνεται ΣΚΟΠΙΜΑ; Για να εξυπηρετούνται ‘κάποιοι’ κατά περίπτωση και να διαιωνίζεται το πελατιακό σύστημα; Ο συγκεκριμένος πρατηριούχος μετά από το πρόστιμο σταμάτησε τη νοθεία; Πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου πρόστιμα μειώθηκαν πολύ περισσότερο από 5.000 Ευρώ, που δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, και ίσως να ήταν από τη μεριά υπευθύνων του ΠΑΣΟΚ. Μήπως είναι καιρός να σταματήσει να γίνεται αυτό;

  Ας καθοριστεί το ακριβές πρόστιμο για τη νοθεία της βενζίνης: 5.000 Ευρώ; 10.000 Ευρώ; 50.000 Ευρώ; 90.000 Ευρώ; Με ΑΠΟΛΥΤΗ τιμή, και να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο ΚΑΘΕ πρατηριούχος να το πληρώνει. Να μην επαφίεται στην κρίση του κάθε Ψωμιάδη τι θα πληρώσει ο κάθε παραβάτης. Να υπάρξει καθορισμός ξεκάθαρων προστίμων/ποινών και σε άλλες παραβάσεις χωρίς παραθυράκια διαφυγής. Τι λέτε;

 16. Ουσιαστικά επικρίνεται την κατάχρηση εξουσίας, σε όποια μορφή? Δέχεστε να γίνονται τέτοιες κατακριτέες πράξεις και να μένουν ατιμώρητες? Σας αρέσει κάποιος που έχει θέση εξουσίας να λάβει αποφάσεις κατά την θελησή του?

  Και μην συγχέεται 2 ξεχωριστές περιπτώσεις: άλλο οι μίζες της Siemens (που αναρωτιεμαι αν ποτέ θα μάθουν ποιός, πόσα και γιατί?) και άλλο ένα νομάρχης που θεωρεί ότι «ο νόμος είμαι εγώ» και κάνει ότι θέλει.

  Θα περίμενα από ένα βουλευτή που έχει έντονη παρουσία (και πολλές φορές προκλητική) να έχει προσεκτική τοποθέτηση σε αυτό το ζήτημα. Αλλά μάλλον η άνωθεν εντολή δε σας επιτρέπει να πείτε την αλήθεια: ο Ψωμιάδης παρανόμησε και καλώς καταδικάστηκε γι αυτήν την πράξη.

 17. Ο 77χρονος που σκότωσε τον κλέφτη που εισέβαλε στο σπίτι του και τον κάρφωσε στο πόδι με ένα μαχαίρι για αυτοάμυνα 10 χρόνια φυλάκιση.
  Ο φονιάς του Βαρθολομαίου 4,5 χρόνια σκότωσε εν βρασμώ ψυχής”(εγκλημα τιμής ,έτσι δε το λένε;)
  Ο Μαντέλης 3χρόνια με αναστολή (να μπορέσει να χαρεί τον ιδρώτα του,παληκάρια)για κακούργημα ,νομιμοποίηση εσόδων(ωραία έκφραση).
  Τελικά η δικαιοσύνη δεν είναι τόσο τυφλή αλλά και κουφή και μουγκή.
  Όλοι εσείς που ζητάτε τώρα την αυστηρή εφαρμογή του νόμου επειδή έκανε μείωση προστίμου σε ένα άνθρωπο με διάχυτο καρκίνο στο σώμα του με λίγους μήνες ζωής μπροστά του όσο παράνομος και αν ήταν και το πρόστιμο αυτό θα το πλήρωνε η οικογένεια του που μπορεί και να μην έφταιγε σε τίποτα θα λέγατε το ίδιο πράγμα και για τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που πουλάνε μαιμού προιόντα χωρίς να πληρώνουν φόρους και φπα και να φοροδιαφεύγουν από το κράτος(και εκεί παρανομία έχουμε) και έτσι να το επιβαρύνουν οικονομικά με την μη απόδοση του φπα χάνοντας έσοδα και τα οποία διαφεύγοντα έσοδα θα τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός είτε μέσω της αύξησης φόρων η μείωση μισθών και συντάξεων;
  Ή εκεί ξυπνάει ο ανθρωπισμός σας και η εφαρμογή του νόμου θα ήταν αυστηρή για τους »κακόμοιρους» μετανάστες και θα αρχίζατε τα αριστερίστικα λογίδρια για τον καπιταλισμό και την κρατική αναλγησία;
  Αν θέλετε αυστηρή εφαρμογή του νόμου να ισχύει για όλους και για όλα και όχι ανάλογα με τον αν διαφωνείτε ή όχι ιδεολογικά με κάποιον

 18. Δηλ. τί λέτε κύριε Γεωργιάδη; Οτι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται κατά το δοκούν; Πάντα δεν λέγαμε οτι πρέπει ν αρχίσει η τιμωρία των πολιτικών που «έφαγαν»; Τώρα γκρινιάζουμε; Τελικά τί πρέπει να γίνει; Και σαφώς πρέπει να τιμωρηθούν και άλλοι τόσοι πολιτικοί που παρανόμησαν, όχι μόνο ο κύριος Ψωμιάδης! Προχθές καταδικάστηκε μια κοπέλα επειδή δεν πλήρωσε διόδια! Τελικά για σας, μόνο για τους πολίτες τους απλούς υπάρχουν οι νόμοι; Αφού έχετε και την ασυλία, μην ανησυχείτε.. Έχετε και αρκετούς οπαδούς σαν κόμμα, καλά τα πάτε, συνεχίστε έτσι και όταν βγήτε εξουσία θα εγκαθιδρύσετε μια νέα τάξη πραγμάτων, θα διώξετε κι εμάς να πάμε στο Παρίσι (ήδη μεταναστεύουμε σιγά σιγά) και τους μετανάστες θα τους βουλιάζετε, να μάθουν αυτοί να μεταναστεύουν..! Να τη χαίρεστε και τη «Δημοκρατία» σας (ή μήπως ολιγαρχία;)

 19. Καλά κ.Γεωργιάδη ποιος σας είπε ότι οι πολίτες που ψήφισαν τον κ.Ψωμιάδη για περιφερειάρχη ταυτόχρονα τον αθωώνουν για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα ? .
  Οι εκλογές είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ ?

 20. Αντιγόνη δεν ξέρω αν τα έμαθες και χωρίς να θέλω να γίνω συνήγορος κάποιου εγώ προσωπικά είδα σε διάφορα σάιτ αυτούσια την δήλωση του κ.Καρατζαφέρη και ουδέποτε αναφερόταν οι δηλώσεις του περί βύθισης πλοιαρίων με λαθρομετανάστες αλλά αναφερόταν για βύθιση Τουρκικών πολεμικών πλοίων που εισέρχονται παράνομα στα χωρικά μας ύδατα και κάνουν βόλτες στο Σούνιο.Απλώς κάτι γκαιμπελίσκοι του »προοδευτικού» χώρου τρομάρα τους έκαναν συρραφή της δήλωσης του Καρατζαφέρη για την απέλαση των μη νόμιμων μεταναστών με την δήλωση του για την βύθιση των Τουρκικών πολεμικών πλοίων απλώς είχε μονταριστεί και γι’αυτό το λόγω όπως άκουσα ο ΛΑΟΣ έκανε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στο μέγα»αριστερό» και μέγα »δημοκράτη» Λαζόπουλο που τουλάχιστον ένα πράμα τον παραδέχομαι είναι »άσσος» στην ακροαριστερή προπαγάνδα

 21. Λέτε «… Και ερωτώ, δεν ήταν γνωστό αυτό το θέμα κατά την προεκλογική περίοδο; Μά φυσικά και ναι. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, το είχαν κάνει σημαία! Εκρίθη, λοιπόν, από τους πολίτες και αυτό το θέμα; Προφανώς ναι! Σε μία Δημοκρατία λοιπόν, ποιού η γνώμη πρέπει να επικρατήσει για μία απόφαση ενός εκλεγμένου που πάρθηκε μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του; Από το εκλογικό Σώμα ή από τους δικαστές …»
  Και σας ρωτώ και θα ήθελα απάντηση ενώπιον όλων :
  Αυτό που ισχυρίζεστε, σας θυμίζει κάτι ;;;
  Μήπως είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ;;;;
  Και κάτι ακόμα ! Αυτό που λέτε , θα το υποστήριζε ποτέ ο Σωκράτης ;;;;

  Και για να μην υπάρχει παρανόηση (είναι το πραγματικό μου όνομα)

 22. Με την ίδια λογική (του δημοψηφίσματος) όπως αναφέρει ο κ. Άδωνις, γιατί δεν έγινε και δημοψήφισμα και για την 17 Νοέμβρη;;; Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να μην ήθελε να τους δει στην φυλακή, αλλά να κυκλοφορούν και να επιβάλλουν «την τάξη» σε κάποιους που πίνουν τόσα χρόνια το αίμα του λαού. Να γυρίσουμε στην ιερά εξέταση μήπως;;; Τελικά έχουμε νόμους ή όχι;;; Και κ. Άδωνι με την ίδια λογική όταν υπάρχει κάποιος ένοχος για κάτι, τότε να τον κρίνει ο λαός;;; Να καταργηθούν οι νόμοι και το Σύνταγμα;;; Μήπως τότε θα έπρεπε να αποφασίσει ο λαός με ναί ή όχι για την φυλάκιση όλων των πολιτικών που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο;;; Μάλλον δεν θα σας συνέφερε αυτό. Εκτός και αν νομίζετε ότι πάνω από το 50% των Ελλήνων σας θαυμάζει. Αστείο μου φαίνεται.

 23. Βλέπω μία τυφλή πίστη στην δικαιοσύνη απ’όσους απαντάνε στα σχετικά άρθρα και τις αποφάσεις της αλλά μόνο όταν συμφέρουν τα αποτελέσματά τις ιδεολογικές σας αντιλήψεις αλλά όταν το Δ τμήμα της ολομέλειας του Άρειου Πάγου έβγαλαν αρνητική απόφαση για την ψήφο των μεταναστών και για την μη απόδωση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς έβγαιναν και ούρλιαζαν σαν τρελοί όλοι οι »προοδευτικοί» για την κακή απόφαση των κακών δικαστών και μόνο ναζί που δεν τους έβγαλαν τους ανθρώπους επειδή τόλμησαν να εκδόσουν διαφορετική απόφαση από αυτή της κυβέρνησης και της αριστεράς.Εκεί φαίνεται ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τόσο σεβαστή και ανεξάρητη.
  Ελπίζω όλοι εσείς να συμφωνήσετε και με την απόφαση της δικαιοσύνης περί της ακύρωσης του γάμου 2 ομόφυλων ζευγαριών στην Τήλο που κυρήχθηκαν ανύπαρκτοι και ανυπόστατοι και πως η πράξη αυτή είναι παράνομη ελπίζω να την σεβαστείτε και εσείς και να μην προβάλλεται καμιά αντίρρηση για τη σκοπιμότητα της ή μην δώ κάναν Κανάκη σε κάνα άρθρο του πάλι να μας κάνει καμιά ανθρωπιστική ρητορική για την »ρατσιστική» απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης και τον σκοταδιστικό συντηρητισμό των δικαστών γιατί και η υποκρισία έχει και τα όριά της.

 24. Κάνεις δεν λέει ότι είναι ο »μόνος» ένοχος ,άλλα είναι ένας από τους ενόχους….όσο για σκάνδαλα όσα τραβάει η ψυχή σας….. από την Κορώνεια, μέχρι την υπόθεση των σχολικών λεωφορείων και τις απευθείας αναθέσεις έργων της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης ,Βατοπέδι ,ξυλοδαρμός νομαρχιακού συμβούλου της δικιάς του παράταξης…..θέλεις και άλλα…

 25. Κ. Γεωργιάδη μήπως εσεις και το κόμμα σας στηρίζεται τον ανήθικο Ψωμιάδη φοβούμενοι ότι θα ανοίξει το στόμα του και μας ενημερώσει πως ‘δουλεύει’ το κομματικό σας κράτος;;;;;;;;

 26. Επειδή, δεν βλέπω κανέναν να συμφωνεί μαζί σου, θα πάρω εγώ το μέρος σου, Σπύρο.. συγνώμη, Άδωνι.

  Να αθωωθεί αμέσως ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας. Για να συνεχίσει το μακρόπνοο πολιτικό έργο του, διαγράφοντας πρόστιμα της πελατειακής του βάσης… πάλι συγνώμη, πρόστιμα των πολιτών της Μακεδονίας.

  Αν σας είναι εύκολο όμως, είτε εσένα, είτε του Πανίκα, ούτε του Άνθιμου (τι τριάδα, ε;) έχω και εγώ ένα προστιματάκι που μου έβαλε το υγιεινομικό, γιατί νόθευα το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο που έφτιαχνα, με πολύ μουρουνέλαιο και ορυκτέλαιο. Δεν είναι τίποτα, μόνο 100 χιλιαρικάκια έφαγα, αλλά δεν είμαι καλά στην υγεία μου, τώρα που το είδα. Έχει ανέβει η πίεση μου.

  Μήπως σου είναι εύκολο, μιας και συμφωνείς με την πρακτική Ψωμιάδη, να μου το διαγράψεις και εμένα; Σε παρακαλώ. Έτσι και αλλιώς, δεν θα το πληρώσεις εσύ, από την τσέπη σου…

 27. Δε θα κλάψουμε για τον Ψωμιάδη Κε Γεωργιάδη. Ας πρόσεχε. Δυστυχώς οι υπόλοιποι ακόμη διαφεύγουν αφού τα κουκούλωσαν μεταξύ τους. Απορώ που παίρνετε το μέρος του, αλλά κάτι θα ξέρετε εσείς… Μια φορά τιμωρήθηκε και ένας και σπεύσατε αμέσως να τον στηρίξετε, κάπως έτσι χάνεται και τη μηδαμινή αξιοπρέπεια που σας έχει μείνει… Υποκριτές είστε όλοι όμως. Επίσης, καλή επιτυχία στη lifestyle άποψη της ζωής σας, γιατί τη σοβαρή και έγγυρη τη χάσατε νωρίς.

 28. Όλοι εσείς που αυτοναγορεύεστε ως ανθρωπιστές και »προοδευτικοί» απέναντι στην αδικία ο άνθρωπος αυτός ‘επασχε από καθολικό καρκίνο και ο θάνατός του ήταν θέμα χρόνου χειρότερη τιμωρία δεν θα μπορούσε να έχει το ότι μείωσε την ποινή σε έναν ετοιμοθάνατο έστω και απατεώνα συμφωνώ μαζί σας δεν θα πλήρωνε το πρόστιμο στην άλλη ζωή αλλά η οικογένεια και τα παιδιά του που μπορείκαι να μην φταίνε σε τίποτα θα τα πλήρωνε,(το πρατήριο είχε ήδη κλείσει) εκτός και αν είστε της τόσο »δημοκρατικής» άποψης περί συλλογικής ευθύνης οπότε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βούτσης που πιάστηκε ο γιός του επαυτοφώρο σε ληστεία θα πρεπε να τον καθαιρέσουν πολιτικά;
  Μπορεί να φταίει για χίλια δύο άλλα πράγματα ο Ψωμιάδης δεν ξέρω αλλά η συγκεκριμένη απόφαση είναι λίγο άδικη για μένα γιατί ακυρώνει την λαική πλειοψηφία που τον εξέλεξε περιφερειάρχη.
  Δεν τα πήρε εις όφελός του,δεν τα τσέπωσε ή να τα πάρει ως μίζα απλώς μείωσε το πρόστιμο ενός απατεώνα μεν αλλά βαριά άρρωστου και ετοιμοθάνατου ανθρώπου
  Και κάτι τελευταίο και ο Μπουτάρης σύμφωνα με δηλώσεις του παλιότερα έκανε χρήση ναρκωτικών όπως και επίσης ήταν και αλκοολικός.Και σας ρωτώ όλους εσάς αν τον είχαν πιάσει με μερικά γραμμάρια φουντίτσας ή κάνα τσιγαριλίκι και είχε καταδικαστεί επίσης ένα χρόνο με τριετή αναστολή για την πράξη του ή τον έπιαναν να οδηγά μεθυσμένος θέτοντας σε κίνδυνο και άλλες ανθρώπινες ζωές και τον καταδίκαζε το δικαστήριο με την ίδια ακριβώς ποινή και το χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι ως επιχείρημα για την μη εκλογή του ως δημάρχου δεν θα βγαίνατε και θα ουρλιάζατε για την μαύρη προπαγάνδα εναντίον του και πως πρέπει να προχωρούμε μπροστά και ότι όλα αυτά είναι λάθη του παρελθόντος;Φυσικά και ναι ο λόγος που είστε τόσο σφόδρα εναντίον του Ψωμιάδη δεν είναι επειδή αποτελείτε τους φορείς της δικαιοσύνης και της εντιμότητας αλλά καθαρά λόγω εμπάθειας και μίσους που έχετε στο πρόσωπο του, ή λόγω ιδεολογικών διαφορών.

 29. Ναι κύριε δεν κατηγορήθηκε για δωροδοκία, πώς άλλωστε να αποδειχτεί, πέθανε και ο άνθρωπος…, αυτός δεν ξέρουμε πόσους είχε «πεθάνει» προηγουμένως. Από θεωρεία είσαι άψογος.
  Ασχολήσου με σοβαρότερα πράγματα που επείγουν και μην αναλώνεσαι, εάν το μπορείς φυσικά, μεταξύ τηλεοπτικών σταθμών και το επάγγελμα του τηλεβιβλιοπωλητή. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες μακάκες.
  Φρόντισε αν μπορείς, όλοι οι πολιτικοί να λογοδοτούν για την «πολυφαγία» τους.
  Στην τελική να κόπτεσαι το ίδιο για όλους του Έλληνες. Κύριε επιλεκτικέ.

 30. k. Γεωργιάδη
  Σε εκτιμώ ως έναν βουλευτή που υπηρέτης την πατρίδα τους νομους k την αλήθεια όπως έτσι θέλω να πιστεύω προς το άτομο σου k το κόμμα σου.
  Αν γίνατε «συνδικαλιστής» βουλευτής να μας το πείτε. Όσο για τον K. ψωμιάδη είναι πολιτικός πολλών ετών k δεν θα έπρεπε να πάρει μια πρωτοβουλία αυτού του μεγέθους έστω k αν είχε καλές διάθεσης να βοηθήσει έναν κλέφτη που δεν ξέρουμε για ποσα χρονια το έκανε. Μπορούσε να τον βοηθήσει για την υπεράσπιση του k μετάνοια του στο δικαστήριο αλλα δεν είχε το δικαίωμα του δικαστή. Έκανε λάθος αλλα αυτό δεν αλλάζει τίποτα ως προς τις δικαιοδοσίες που έχει προς το κράτος ως ένας υπάλληλος. Για κακή του τύχη έτυχε σε μια περίοδο που το κράτος προσπαθεί να βάλει μια ταξί, όπου έπεσε θύμα τις περίπτωσις. Όταν το κράτος είπε στον πολίτη ότι θα επιβληθεί ο νομος στο ακέραιο, πρέπει να το κάνει πράξη αλλιώς δεν κάναμε τίποτα, χάσαμε το χρόνο μας, δεν νομίζω πως αυτό θέλετε η πιστεύετε όλοι εσείς οι καινούργοι πολιτικοί.
  Όταν καταλάβουμε ότι «ο νομος να τηρείται από όλους για όλους» εξίσου χωρίς διάκρισης τότε η Eλλάδα θα είναι έτοιμη να εγγυηθεί στον κόσμο να φέρι επένδυσης για να γίνει ανάπτυξη που όλοι φωνάζουν χωρίς να γνωρίζουν γιατί φωνάζουν.
  Ελπίζω το πάθημα του k. ψωμιάδη να γίνει μάθημα για όλους έτσι η πατρίδα μας να σωθεί από το ρεζίλεμα που έχει υποστεί από πράξις του ιδιου είδους «καλοσύνης» παγκόσμιος. Από ότι γνωρίζω καμια χωρα δεν αναγνωρίζει τέτοιες συμπεριφορές, (πολιτισμένες k δικαιου).

 31. Κυριε Γεωργιαδη
  Οκτω εφετες και δυο εισαγγελεις εφετων( και στους δυο βαθμους) εκριναν ομοφωνα ενοχο τον ψωμιαδη.
  αναρωτιεμαι λοιπον πως εσυ ,ενας ελληνας βουλευτης (υπερμαχος του νομου καιτης ταξης) διανοηθηκες να αμφισβητησεις αυτη την κριση?

 32. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΒΙΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ……..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ……..ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΟΠΩς Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ………ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ……..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ……ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ………..

 33. Κυριε Γεωργιαδη, αν γνωριζω καλα ειθε δικηγορος

  Ναι η οχι ??

  Εκανε παραβαση ναι η οχι ???

  Ολα τα αλλα ταλετε για τους ψηφους του Ελ Ζορο και αυτο
  δεν τιμα ουτε εσας ουτε και το κομμα σας.

  Ντροπη σας.

  Ανδρεας
  Τροφιμος Τρελοκομειου

 34. Ξανά ρωτώ , κατά την γνώμη σας η λαϊκή ετυμηγορία είναι πιο ισχυρή από την δικαιοσύνη αλλά και τον ίδιο τον κο Ψωμιάδη που παραδέχθηκε την παρανομία του ? Δηλαδή οι Μαντέληδες ή οι Τσοχα δεν πρέπει να τιμωρηθούν αν βγούν βουλευτές ;;; Στην ουσία δηλαδή είστε ΥΠΕΡ του νόμου περί ευθύνης λαμογιών ;;; Και τέλος, απαντήστε, αλλιώς αφήστε τα περί διαλόγου !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here