Ξανά μιλάει για παραίτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση»

0
36

 

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος που είχε πάρει πίσω τα περί παραίτησης στην περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση τώρα επανέρχεται, για τρίτη φορά, και λέει ότι σκέφτεται πάλι το… δρόμο της παραίτησης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒHMA FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Αυτά τα ζητήματα, ενός τελικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το ασφαλιστικό, το φορολογικό, τα κόκκινα δάνεια, θα έρθουν στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Εκεί εγώ θα πω τη διαφωνία μου… Όχι μόνον για αυτό το ζήτημα. Αν, όμως, έχω την αίσθηση ότι μας ζητούνται μέτρα που να υπερβαίνουν τη συμφωνία του καλοκαιριού- και εγώ θυμίζω ότι ήμουν εισηγητής στα μέτρα εφαρμογής της συμφωνίας- και των δημοσιονομικών στόχων και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, τότε έχω το δίλημμα ότι σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Μπορώ, όμως, να ακολουθήσω τον δρόμο της προσωπικής μου παραίτησης» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Βλέπω ότι τα καθήκοντα του παράλληλου προγράμματός μας πρέπει να αποδειχθούν σε όλους τους τομείς, βλέπω ότι το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο ακόμη καθυστερεί, η μεγάλη μεταρρύθμιση στην υγεία, που οφείλουμε να κάνουμε και να αφορά και το πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, πρόκειται να νομοθετήσουμε για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και να βάλουμε και πολλές άλλες διατάξεις που αναβαθμίζουν το σύστημα υγείας, ακόμη καθυστερούν» πρόσθεσε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here