Γιόχανσον: Ένιωσα το πόδι μου να διαλύεται!

0
36

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του και μιλώντας στους Σουηδούς περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε!

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον σχολίασε σχετικά: «Τώρα, καταλαβαίνω ότι είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Πρέπει όμως να κοιτάξω μπροστά και να έχω ήρεμη αποθεραπεία. Δεν ξέρω ακόμα πόσο καιρό θα κάνω να γυρίσω. Τέτοιοι τραυματισμοί μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα μιλήσω με την ομάδα μου για τον τραυματισμό μου, οπότε θα δω πότε και πώς θα γίνουν τα επόμενα βήματα.

Θέλω να τα δώσω όλα και να γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Ήταν ένας πόνος που δεν είχα νιώσει στο παρελθόν. Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο πόνο. Πόνεσε πολύ. Ένιωσα το πόδι μου να… διαλύεται! Μου είπαν ότι είμαστε 0-0 στο ημίχρονο. Μετά πήγα για ακτινογραφία και δεν έμαθα περισσότερα. Όταν τελείωσα, έμαθα ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως νιώθει που μπορεί να χάσει το Μουντιάλ εξέφρασε την στεναχώρια του και τόνισε πως θα κάνει ένα ένα τα βήματα για να γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί.

«Θα είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο να μην είμαι στο Μουντιάλ, αλλά δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμη στο μυαλό μου. Δεν έχω μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα μου πάρει καιρό. Θα δω ένα ένα τα βήματα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την αφιέρωση». Οι Σουηδοί πάντως ανέφεραν πως ο παίκτης από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως είχε χτυπήσει σοβαρά και σχεδόν… χτυπιόταν από τα νεύρα και τη στεναχώρια του στο φορείο…

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here