Καβάλα: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών με ανατροπή ΙΧ και πυροβολισμούς

0
61

Κινηματογραφική καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη ενός 22χρονου διακινητή μεταναστών σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή της Καβάλας.

Αστυνομικοί εντόπισαν επιβατηγό ΙΧ αυτοκίνητο, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, να κινείται επί της Εγνατίας Οδού και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ωστόσο, στον κόμβο Σίλα, ο 22χρονος Αλβανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Ο 22χρονος εξήλθε του οχήματος και στην προσπάθειά του να διαφύγει πεζός επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας σε έναν από τους αστυνομικούς, με την πρόθεση να τον αφοπλίσει. Τότε έτερος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσει τον δράστη, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό.

Έτσι αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, ώστε να τον ακινητοποιήσει. Ο 22χρονος τραυματίστηκε στην γλουτιαία περιοχή και στο χέρι και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι από την εκτροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και οι δέκα μετανάστες από το Πακιστάν, που μετάφερε ο 22χρονος. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here