Και η Ούμα Θέρμαν στα θύματα του Γουαϊνστάιν

0
139

Σε επτά ταινίες συνεργάστηκε η Ούμα Θέρμαν με τον «έκπτωτο» παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση δεκάδων ηθοποιών και σταρ με τις οποίες συνεργάστηκε.

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Ούμα Θέρμαν επιτίθεται εναντίον του παραγωγού σημειώνοντας με νόημα «είμαι χαρούμενη που όλο αυτό πηγαίνει αργά. Δεν σου αξίζει μια σφαίρα» και μαζί αναρτά και φωτογραφία από τον ρόλο της στο Kill Bill, ταινία στην οποία δεν συνεργάστηκε με τον μεγαλοπαραγωγό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Χαρούμενη ημέρα Ευχαριστιών. Είμαι ευγνώμων σήμερα που είμαι ζωντανή, για όλους όσους αγαπώ και για όλους εκείνους που είχαν το κουράγιο να σταθούν στα πόδια τους για χάρη άλλων. Είπα πως είμαι θυμωμένη πρόσφατα κι έχω κάποιους λόγους #metoo, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από το ύφος στο πρόσωπό μου.
Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να πάρουμε τον χρόνο μας για να είμαστε ακριβείς. Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών (Εκτός από εσένα Χάρβεϊ και όλους τους αρρωστημένους συνωμότες, είμαι χαρούμενη που αυτό πηγαίνει αργά, δεν αξίζεις ούτε σφαίρα) μείνετε συντονισμένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here