Και ηθοποιοί του House of Cards καταγγέλλουν τον Κέβιν Σπέισι

0
235

Ρεπορτάζ του CNN αποκαλύπτει ότι οκτώ συνολικά νυν και πρώην εργαζόμενοι στη σειρά House of Cards καταγγέλλουν τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Τα ονόματά τους δεν αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ.

«Ο Κέβιν Σπέισι θα πάρει τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να αναζητήσει θεραπεία» δήλωσε εκπρόσωπος του 58χρονου βραβευμένου με δύο όσκαρ ηθοποιού και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναζητά τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματά του, μετά το μπαράζ των καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για του τι είδους θεραπεία θα είναι αυτή.

Ήδη μετά την πρώτη καταγγελία από τον 46χρονο σήμερα Αντονι Ραπ ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ηλικία 14 ετών από τον Σπέισι, αποφασίστηκε η άμεση αναστολή των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς “House of Cards”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Επίσης Μεξικανός ηθοποιός κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση αποκαλύπτοντας “διάφορες δυσάρεστες συναντήσεις” μαζί του.

Πρόκειται για τον Ρομπέρτο Καβάζος, ηθοποιό που σπούδασε στη Βρετανία και έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι οι συναντήσεις του με τον Σπέισι ήταν στα «όρια της παρενόχλησης. Αν ήμουν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζα να τις χαρακτηρίσω έτσι», γράφει χωρίς να αναφέρει πότε έγιναν οι συναντήσεις αυτές.

«Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Κέβιν Σπέισι», αναφέρει ο Καβάζος στην ανάρτηση του διευκρινίζοντας ότι «αρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο κύριος Σπέισι ελεύθερος να μας αγγίξει.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here