Και το όνομα του νέου φορέα Κεντροαριστεράς… «Κίνημα Αλλαγής»

0
131

Σε συνάντηση που είχαν η Φώφη Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη συμφώνησαν το προς συζήτηση όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα είναι «Κίνημα Αλλαγής».

Όπως τόνισε μετά τη συνάντησή τους ο Σταύρος Θεοδωράκης, «την ερχόμενη Τετάρτη στη Γερουσία θα έχουμε μια κοινή συνεδρίαση των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων μαζί με τα κορυφαία πολιτικά όργανα των δύο κομμάτων, της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού. Να μιλήσουμε πολιτικά. Να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα. Να ξεδιπλώσουμε για άλλη μια φορά την αντιπολιτευτική μας πολιτική απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στις συντηρητικές πολιτικές.Οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες θα συντονίζονται από τους γραμματείς τους και από τους εκπροσώπους, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επί δύο στη Βουλή σε κάθε συνεδρίαση«.

Επίσης η κυρία Γεννηματά επεσήμανε: «Ισχυρή αντιπολίτευση. Δυνατή φωνή, μία φωνή, ενιαία και βέβαια όλα αυτά δεν μπορεί παρά να στεγαστούν κάτω από ένα ενιαίο όνομα Προτείνω λοιπόν στο συνέδριο, εκεί θα βγει η οριστική απόφαση, αλλά προτείνω μέχρι τότε πρέπει να προχωρήσουμε με ένα όνομα. Στεγαζόμαστε λιπόν κάτω από το όνομα «Κίνημα Αλλαγής».» για να προσθέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης: «Το Κίνημα Αλλαγής στεγάζει τη ΔΗΣΥ, το Ποτάμι, όλες τις δυνάμεις του κέντρου, τις φιλελεύθερες, τις προοδευτικές, τις σοσιαλδημοκρατικές, τις κεντροαριστερές και ο στόχος μας είναι αυτό το Κίνημα Αλλαγής να είναι στην ουσία ένα κίνημα αλλαγής της χώρας και όχι μόνο του πολιτικού σκηνικού«.

Στο μεταξύ, αρχές άνοιξης θα γίνει το συνέδριο του νέου κόμματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here