Καλυβάτσης: Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα – Ο Μάνος συνέχιζε να τη βρίζει

0
969

Όσα συνέβησαν στο Θέατρο Χυτήριο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου περγράφει ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος».

Όπως τονίζει «ο Μάνος στη συγκεκριμένη περίπτωση το τράβηξε» και συνεχίζει: «Δεν υπήρχε προηγούμενο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση, παρά μικροτριβές, όπως συμβαίνει σε όλους τους θιάσους. Μετά το τέλος εκείνης της παράστασης ήμουν με τον Μάνο στο καμαρίνι που μοιραζόμαστε και εκείνος άλλαζε. Απευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο, που είναι το καμαρίνι της Σοφίας ρωτώντας την γιατί δεν είπε την συγκεκριμένη ατάκα και εκείνη απάντησε πως δεν της βγήκε. Ο Μάνος της είπε πως το έκανε επίτηδες και μετά «θα σε γ…ω πάνω στη σκηνή»».

«Αυτό το άκουσα. Εκείνος στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε στο πάνω καμαρίνι και μέχρι να ανέβω άκουγα φασαρία και βρισιές. Όταν ανέβαινα, είχε ήδη μπει στο καμαρίνι η Κόνι Μεταξά φωνάζοντας «τι κάνετε εκεί;». Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να τη βρίζει» περιγράφει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να συνεχιστεί η παράσταση. Από αυτό ζούμε. Κατανοώ τη Σοφία, της είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά με τον Μάνο. Εγώ θα είμαι κανονικά στο θέατρο για να κάνω τη δουλειά μου» τονίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here