Καμία αναφορά για Σαμαρά στο έγγραφο του FBI, λένε συνεργάτες του

0
67

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά» σχολίασαν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφερόμενοι στο έγγραφο του FBI, στο οποίο γίνεται αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού και το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης. Συμπλήρωσαν μάλιστα πως «η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού».

«Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά. Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό» υπογραμμίζουν και προσθέτουν ότι επιβεβαιώνεται «η διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κ. Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των αμερικανικών αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει».

«Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here