Καμίνης: Αν δεν εκλεγώ, θα στηρίξω το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς

0
121

Για τις επικείμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά μίλησε ο υποψήφιος αρχηγός Γιώργος Καμίνης στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon».

Ο Δήμαρχος Αθηνών και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς επισήμανε: «Αν δεν εκλεγώ στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς,θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω τον νέο αρχηγό».

«Αυτό που πάει να γίνει με την κεντροαριστερά,είναι το μεγαλύτερο πολιτικό εγχείρημα της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας.Θα καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου. H νέα κεντροαριστερά θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για την χώρα και αν το εγχείρημα πάει καλά,μπορεί τις επόμενες εκλογές να περάσει σε ποσοστό τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε πολύφερνη νύφη για να διαλέξουμε γαμπρό», σημείωσε.

Ο Γιώργος Καμίνης τόνισε ότι «υπάρχουν συγκλίσεις των υποψηφίων στο πρόγραμμα μας. Θα είμαστε συμπαγείς και μετά τις εκλογές. Αν εγώ δεν εκλεγώ για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω αυτόν που θα εκλεγεί».

Μάλιστα επισήμανε ότι θα πάνε περισσότεροι από 100.000 πολίτες να ψηφίσουν. «Όσοι περισσότεροι θα πάνε να ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο», είπε.

«Είμαι δήμαρχος στην πιο δύσκολη πόλη της Ευρώπης και κατάφερα να κρατήσω την Αθήνα όρθια» δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here