Π. Καμμένος: Από τον Μητσοτάκη έμαθα τον Παπαδόπουλο

0
68

Καθόλα νόμιμη χαρακτήρισε τη συμφωνία για πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Έγινε μια προσφορά για πυρομαχικά που θα πληρώναμε για να τα καταστρέφαμε και τη δέχθηκα» υποστήριξε.

Για τον «εκπρόσωπο», όπως είπε, της άλλης πλευράς, τον «μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλο, υποστήριξε ότι ελέχθηκε πολλαπλώς πριν τη συμφωνία.

«Εμείς το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία και ελέγχθηκε πολλαπλώς και όσο αφορα το ποινικό του μητρώο και τις άδειες που θα έπρεπε να είχε…Ναι τον ξερω, ξέρετε από πού; Από τον κ. Μητσοτάκη».

Και αναφέρθηκε σε απόφαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το 1988, να δώσει η Εθνική Τράπεζα δάνειο προς τη Ρωσία για να αποπληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς επειδή είχαν σταματήσει να πληρώνονται από τη Σοβιετική Ένωση.

Ακόμη,ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι το 1991 πήγε αποστολή με 40 επιχειρηματίες στη Ρωσία, μαζί με τον τότε διοικητή της ΤτΕ κ. Γερμίδη και με την κ. Μπακογιάννη και μαζί ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και εισέπραξαν 67 εκατομμύρια.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της Ν.Δ. και τον κάλεσε να σηκώσει το χέρι του, για να προσθέσει: «Να δούμε ποιοι εχουν σχεση με τον Παπαδόπουλο».

Έκανε επίσης λόγο για απόπειρα εκφοβισμού εις βάρος του.

Όσο για την κυβερνητική συνοχή, ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε:
«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο δυνατή θα είναι η συνοχή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here