Καμμένος: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία

0
94

«Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
«Να ξέρουν ότι οι εποχές που κάποιοι τα έπαιρναν για τα εξοπλιστικά, έχουν τελειώσει», είπε ακόμη ο κ.Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων πως «προσπάθησα ως υπουργός να βρω έσοδα από υλικά που ήταν άχρηστα και θα καταστρέφονταν».

Για τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «δεν τον ορίσαμε εμείς, αλλά η Σαουδική Αραβία. Είθισται να ορίζεται εκπρόσωπος για τα διαδικαστικά», ενώ για τα χρήματα που θα αποκόμιζε η Ελλάδα υποστήριξε ότι «σε διακρατική συμφωνία τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο της άλλης».

«Εγώ δεν έχω βάλλει υπογραφή πουθενά», σημείωσε ο Υπουργός Άμυνας. «Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να βρω λεφτά. Σκοπός της επίθεσης της ΝΔ εναντίον μου είναι να μην μπουν λεφτά στα ταμεία του Υπουργείου. Προσπαθούν να με αποδυναμώσουν ως κυβερνητικό εταίρο. Οι μίζες στα εξοπλιστικά έχουν τελειώσει» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Σ. Αραβία, όσο δεν υπάρχει ανέγκλιτη πίστωση χρημάτων» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας και συνέχισε λέγοντας πως «αν θέλαμε να ακυρώσουμε τη συμφωνία θα επικαλούμασταν τη χρονική λήξη».

“Στα δικά μου εμπιστευτικά έγγραφα έχουν πρόσβαση οι πάντες. Προσπαθούν να βρουν Δράκο και Φωτιά στο παραμύθι. Δεν υπάρχουν» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας αποκάλυψε, τέλος, ότι οι Σαουδάραβες έχουν εκδηλώσει «πρόθεση να αγοράσουν και βόμβες», αλλά όπως διευκρίνισε «θα περιμένουμε τι θα αποφασίσει η ΕΕ για τη Σαουδική Αραβία. Επεσήμανε, πάντως, ότι είναι «ευαίσθητο θέμα» η αγορά βομβών.

To βίντεο από το enikos.gr

Πηγή: ant1news.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here