Καμμένος για Κουβέλη: Προσωπικότητα που δίδαξε ενότητα

0
132

Υποδεχόμενος τον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη. Ενώ τον περιέγραψε ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών».

Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε πως «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας που θα έχουμε», τονίζοντας πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για την πατρίδα έχοντας ως οδηγό το εθνικό συμφέρον».

Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος και νιώθει τεράστια ευθύνη για το έργο που του ανετέθη.

Όπως ανέφερε: «Συγκίνηση γιατί γνωρίζω το έργο που επιτελείτε. Είναι σημαντικό το έργο σε δύσκολες συνθήκες. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους ανθρώπους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here