Κανάκης σε Στάη: Από το Open πήραμε τον διάλογό σου με Τσίπρα

0
312

O Αντώνης Κανάκης απάντησε στις αιχμές της Έλλης Στάη για το επίμαχο βίντεο με τη συνομιλία που είχε η ίδια με τον πρωθυπουργό στο στούντιο του Open, λίγο πριν αρχίσει η συνέντευξή του στις 9 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια τού σταθμού είχε κατηγορήσει για «υποκλοπή» το Ράδιο Αρβύλα, που δημοσιοποίησε τον διάλογο το βράδι της Δευτέρας.

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι το βίντεο το πήραν από το ίδιο το Open, και ειδικότερα από το webtv του. Πώς έγινε αυτό; Όπως εξήγησε ο επικεφαλής των Ράδιο Αρβύλα, στις 10 Ιανουαρίου το webtv του καναλιού δημοσιοποίησε όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον διάλογο που προηγήθηκε και στον οποίο ακούγεται ο πρωθυπουργός να λέει «λάμπει η Έλλη» και η παρουσιάστρια να σχολιάζει «στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα».

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here