«Καρφιά» Βενιζέλου κατά Γεννηματά: Επιχορηγεί τη ΝΔ

0
92

«Δεν ήθελαν την παρουσία μου και όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τονίζοντας πως η απομάκρυνσή του εκπέμπει ένα μήνυμα.

Αναερόμενος στη συνάντηση κατά την οποία επήλθε η ρήξη, ο κΒενιζέλος τόνισε ότι «μετά από μια χαλαρή συζήτηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η κυρία Γεννηματά μου είπε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της:
1ον: Ότι έχει αισθητές διαφορές με τη δική μου πολιτική,
2ον: Ότι έχει σχηματίσει τη γνώμη ότι δεν με ενδιαφέρει να είμαι ένα απλό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, αλλά να έχω ένα ευρύτερο ρόλο και
3ον: Ότι έχει δεσμευθεί σε τρίτο πρόσωπο την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στη Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «επιλογή εν ψυχρώ αυτοχειριασμού», η οποία «επιχορηγεί τη ΝΔ» και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θύμα προσωπικής σκοπιμότητας από την κα Γεννηματά. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη», είπε.

Ερωτηθείς για τα μελλοντικά του σχέδια, απέρριψε το σενάριο να ιδρύσει κόμμα, επισημαίνοντας ότι «δεν πρόκειται να κάνω καμία εχθρική ενέργεια για την παράταξή μου» και διευκρίνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει στον ορίζοντά μου. Θα ασχολούμαι με την ουσία της πολιτικής», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here