«Καρφιά» Καμίνη για το «Κίνημα Αλλαγής»-Ραντεβού με Φώφη

0
130

Toν κύκλο των συναντήσεων με τους υποψήφιους για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς συνεχίζει η Φώφη Γεννηματά. Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Η συνάντησή τους κράτησε περίπου 45 λεπτά και σύμφωνα με πηγές από τα επιτελεία των δύο στο επίκεντρο βρέθηκαν οι συζητήσεις για το νέο φορέα, ο οποίος προσωρινά θα ονομάζεται, όπως αποφάσισαν από κοινού Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης, Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Καμίνης ρωτήθηκε σχετικά και είπε με νόημα: «Όλα είναι προσωρινά μέχρι το συνέδριο. Αυτό είναι κυρίαρχο». Όταν δημοσιογράφοι επέμειναν εκείνος επανέλαβε ότι είναι σημαντικό να λειτουργήσει ο νέος φορέας συλλογικά για να ενισχύσει και την εμπιστοσύνη με την κοινωνία. Επίσης ο κ.Καμίνης τόνισε ότι επισήμανε στην κ. Γεννηματά πως «είναι σημαντικό να λαμβάνονται οι αποφάσεις συλλογικά, με ανοιχτή επικοινωνία με τους 212.000 πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές».

Η κα Γεννηματά δήλωσε αισιόδοξη για την ευόδωση του εγχειρήματος, σημειώνοντας ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου πρόκειται να ανακοινώσει δεκαμέλες πολιτικό όργανο που θα διαχειρίζεται τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων την ευρεία σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα διαχειριστεί όλα τα ζητήματα για το συνέδριο. Η πρώτη συνεδρίασή της θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές, με στόχο το συνέδριο να γίνει στα μέσα Μαρτίου.

Αύριο η κα Γεννηματά θα συναντηθεί με τον κ.Ραγκούση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here