Κάθειρξη 10,5 ετών με αναστολή στον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό της Γωγώς Φαρμάκη

0
319

Μετά από μια αγόρευση καταπέλτη όπου ο εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την ενοχή του Αλέξανδρου Αγγλούπα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο και οπλοχρησία τελικά ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή.

Η καταδίκη αφορά στον πυροβολισμό και τραυματισμό της Γωγώς Φαρμάκη τον Νοέμβριο του 2011. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον Αλέξανδρο Αγγλούπα το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, αλλά όχι αυτό του πρότερου εντίμου βίου, καθώς παραμένει προφυλακισμένος για την υπόθεση της σπείρας Ρομά που ξάφριζε σπίτια πλουσίων.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας ανέφερε στην απολογία του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πυροβολήσει τη Γωγώ Φαρμάκη και ότι επρόκειτο για ατύχημα. Επιπλέον τόνισε πως: «Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός για μένα. Ήταν ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον οποίο προκάλεσα εγώ. Όμως δεν το ήθελα. Σε καμία περίπτωση δεν έβγαλα πιστόλι να σκοτώσω».

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και το θύμα, η ίδια η Γωγώ Φαρμάκη, λέγοντας πως στο παρελθόν ήταν θυμωμένη με τον επιχειρηματία και ότι είχε «κακούς συμβούλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here