Κεντρικά δελτία των 8: Στα δεκαδικά κρίθηκε η μάχη Αντέννα – Σκάι

0
127

Το μεγάλο γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης στο τζαμί της Αιγύπτου, με τους 235 νεκρούς, κυριάρχησε στην ατζέντα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων στη ζώνη των 8, αλλά και του Αlpha που μεταδίδεται στις 7.

Με αυτό ξεκίνησε ο Αντέννα. Μετά το ρεπορτάζ είχε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ο οποίος μίλησε για το λουτρό αίματος από τους Σουνίτες τζιχαντιστές. Ως δεύτερο θέμα ο σταθμός αξιοκόγησε τον συναγερμό στην καρδιά του Λονδίνου με την πληροφορία για πυροβολισμούς.

Ο Αντέννα με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε 16,2%.

Ελάχιατα δεκαδικά πιο πίσω βρέθηκε ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη (15,8%), που ξεκίνησε με την είδηση της τελευταίας στιγμής για πυροβολισμούς στο κέντρο του Λονδίνου, και συνέχισε με το μακελειό στο τζαμί της Αιγύπτου. Τρίτο θέμα έπαιξε τη black Friday στην ελληνική αγορά.

Το Star ήταν πάλι στην τρίτη θέση με ανεβασμένα, όμως, ποσοστά (14%). Όπως κάθε βράδι αγνόησε την κυρίαρχη ειδησεογραφία και έδωσε έμφαση στα θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ, με πρώτο εκείνο της 19χρονης που έχει συλληφθεί στον Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης. Συνέχισε με την κοσμοσυρροή στα μαγαζιά λόγω black friday.

* Τα στοιχεία που παραθέτουμε αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

ΥΓ Και χθες, ανεξάρτητα από την ώρα μετάδοσης, οι ειδήσεις του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν στην πρώτη θέση και σε ποσοστά και σε αριθμό τηλεθεατών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here