Κεραυνός Πανούση για Ζωή: Αρρωστημένη η συμπεριφορά της…

0
44

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Γιάννη Πανούση, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει σε ένστολο αστυνομικό να ουρήσει στις τουαλέτες της Βουλής, αλλά και να αφαιρέσει τις στολές στους αστυνομικούς που φρουρούν τη Βουλή.

Χθες το βράδυ η πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε ότι υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο, όταν μιλά για «δυο θεσμούς» (Βουλή και αστυνομία), που πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο.

Σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντά χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Αν και δεν την ονοματίζει, τη «φωτογραφίζει» απολύτως, κάνοντας λόγο για «αρρωστημένη συμπεριφορά ορισμένων πολιτικών», που -όπως τονίζει- «προσβάλλουν την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η «αρρωστημένη» συμπεριφορά ορισμένων πολιτικών μπορεί να προσβάλει την υγεία της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Προσοχή και σ’ αυτές τις κόκκινες γραμμές. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερές (θεσμούς, κανόνες, παραδόσεις) και όχι από ανομικές ασάφειες».

Σε άλλο σημείο του άρθρου του τονίζει ότι «η συνωμοσιολογία ότι όλοι είναι «εναντίον της Αριστεράς» δείχνει αδυναμία, αμηχανία και εν τέλει «ναρκισστική φοβία» διαχείρισης της πραγματικότητας».

Στη σύγκρουση παρενέβη ο πρώτος τη τάξει υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, παίρνοντας απολύτως το μέρος Πανούση, και υπογραμμίζοντας ότι η στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου δημιουργεί προβλήματα στην κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here