Κερδίστε διπλές προσκλήσεις: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές

0
243

Αυτή την Κυριακή πάμε θέατρο. Στην παράσταση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση.
Καντε like και γράψτε ενα σχόλιο στην ανάρτηση του aixmi στο Facebook, ώστε να ληφθεί ως συμμετοχή. Ο διαγωνισμος θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε θα γίνει και η κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις.

Λίγα λόγια για το έργο

Η ζωή και το έργο του κορυφαίου πολιτικού που άλλαξε τη ροή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας παρουσιάζεται στο θέατρο Τέσσερις Εποχές-Γιάννης Μόρτζος.

Το θεατρικό έργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου που κατέκτησε κοινό και κριτική την προηγούμενη χρονιά συνεχίζεται και φέτος για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Επί σκηνής ξετυλίγονται πτυχές της προσωπικότητας και της δράσης του εθνάρχη , από την κρητική επανάσταση , μέχρι τους βαλκανικούς πολέμους και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο έως και τον θάνατό του, το 1936.

Οι γυναίκες που αγάπησε, τα επιτεύγματα και τα λάθη των πολιτικών του επιλογών, οι νίκες και οι ήττες του υφαίνονται θεατρικά μέσα από τη σκηνοθετική γνώση και δεξιοτεχνία του Γιάννη Μόρτζου που υποδύεται τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Τον ρόλο της Έλενας Βενιζέλου ερμηνεύει η Γιούλη Ζήκου.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Μόρτζος, που υπηρετεί το ελληνικό θέατρο πάνω από 50 χρόνια: «Με το έργο αυτό πραγματώνεται μια επιθυμία μου κι ένα όνειρο πολλών ετών. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελεί την σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας μας. Κι ο δικός μου σκοπός είναι να αποδώσω τη ζωή και το έργο του με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα».

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόρτζος
Σκηνικά – κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης
Video – οπτική απεικόνιση: Χριστίνα Οικονόμου
Φωτισμοί: Τάκης Ποδαρόπουλος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ασπιώτης
Γραφικά: Βαγγέλης Καλαϊτζής

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Γιάννης Μόρτζος, Γιούλη Ζήκου, Νίκος Κανατάς, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ελεάννα Πουλίδα, Μανώλης Γεραπετρίτης, Εμμανουήλ Κεπέρης και Τιτίκα Μαρίνου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη: 9.15 μ.μ.
Παρασκευή: 9 .15 μ.μ.
Σάββατο: 9 .15μ.μ.
Κυριακή: 7.15 μ.μ.

Διάρκεια : 1 ώρα και 40 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Εισιτήρια: 15, 10 και 7 ευρώ


Θέατρο Τέσσερις Εποχές- Γιάννης Μόρτζος
Μοσχονησίων 36 – Πλ. Αμερικής
Τηλ: 210- 8812289

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here