Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή ο διπλός πράκτορας Σκριπάλ

0
92

Όλα δείχνουν ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ, ένα μήνα μετά την επίθεση που είχε δεχθεί με νευροτοξικό δηλητήριο, όπως και η κόρη του Γιούλα.

«Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία και η υγεία του βελτιώνεται σημαντικά», αναφέρουν σε ανακοίνωσήτους οι θεράποντες γιατροί του.

Τα ενθαρρυντικά νέα για την υγεία του έρχονται λίγα 24ωρα μετά τη σαφή βελτίωση που παρουσίασε και η κόρη του, η οποία μάλιστα φέρεται να συνομίλησε τηλεφωνικά με την ξαδέρφη της Βικτόρια.

«Όλα είναι καλά, όλα αντιμετωπίζονται, όλοι πάμε καλύτερα, όλοι μας είμαστε ζωντανοί», ακούγεται να λέει στη μαγνητοφωνημένη συνομιλία την οποία μετέδωσε η εκπομπή «60 λεπτά» του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου «Ρωσία 1».

Η Βικτόρια φαίνεται να τη ρωτά για την κατάσταση του πατέρα της και εκείνη απαντά ότι «όλα είναι καλά και αυτή τη στιγμή εκείνος κοιμάται».

Συνεχίζει μάλιστα και λέει ότι «η κατάσταση της υγείας μας είναι φυσιολογική, κανένας μας δεν έχει προβλήματα που να μην μπορούν να αποκατασταθούν» και «σύντομα θα πάρω εξιτήριο»

Στην αρχή της εκπομπής οι παρουσιαστές, ανέφεραν ότι η ίδια η Βικτόρια Σκριπάλ ήταν αυτή που τους έδωσε τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητά της.

Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ έχει βελτιωθεί, ότι ήταν σε θέση να τρώει και να πίνει ενώ ο πατέρας της Σεργκέι παρέμενε στην εντατική.

Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή ο διπλός πράκτορας Σκριπάλ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here