ΚΙΝΑΛ -Ο Τσίπρας μιμείται ακόμη και τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου

0
48

«Κόμμα απομίμηση» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας την κομματική εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Ταε κβο ντο.

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να βάζει πίσω από την πλάτη του πράσινο φόντο και  επιχειρεί να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ούτε μπορεί να τον κάνει. Επίσης, ότι επιλέγει να μετεγγράψει μια σειρά στελεχών μόνο και μόνο για να τους κάνει υπουργούς, για να τους πάρει με το μέρος του, δείχνει αξιακά και πολιτικά τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ. 

«Παράλληλα, το γεγονός ότι χτυπά την δεξιά και από κάτω χειροκροτούν ο κ. Παπαχριστόπουλος, η κα Κουντουρά, ο κ. Κόκκαλης και πολλοί ακόμα και ετοιμάζεται να  κάνει και δεξιά τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο» πρόσθεσε.

«Τέλος, το γεγονός ότι κοπιάρει ότι συνθήματα έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο δίμηνο, όπως η «αντεπίθεση», που είναι κεντρικό σύνθημα σε όλες τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει το έλλειμμα θέσεων και απόψεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here