Κλείνει το καθημερινό ΕΘΝΟΣ

0
52

Aυτό που αναμενόταν αρκετό καιρό έγινε πραγματικότητα. Το ΕΘΝΟΣ αναστέλλει την ημερήσια έκδοσή του και θα συνεχίσει μόνο με το κυριακάτικο φύλλο και το ιντερνετικό ethnos.gr.

Παρά τις κοπιαστικές προσπάθειες του εκδότη Νούλη Χατζηδημητρίου, τον τελευταίο χρόνο, δεν κατέστη δυνατό να ανακάμψει κυκλοφοριακά στην, έτσι κι αλλιώς, αδύναμη αγορά Τύπου. Έτσι, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε οδηγία να κλείσει η καθημερινή έκδοση και να περιοριστεί η οικονομική ζημιά, ώστε να ενδυναμωθεί το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής και το σάιτ.

H ανακοίνωση:

Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31  Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ. 

Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο  κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here