Κοινή συναινέσει το «διαζύγιο» Αντελίνας και Alpha

0
517

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών περί λήξης της συνεργασίας με την Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε ο Alpha εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει.Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει».

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και καιρό δεν ήταν και οι καλύτερες, ειδικά μετά το τέλος της εκπομπής «Αντελίνα χτύπα του κουδούνι» που παρουσίαζε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά την ανακοίνωση του Alpha, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, Στη φωλιά των Κου Κου και δήλωσε: «Ξεκινήσαμε μετά το Globetrotters μία πολύ όμορφη συνεργασία για να γίνουν πράγματα . Έγινε το Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι και όποιος με γνωρίζει καλά, έβλεπε ότι δεν ήμουν εγώ και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε… Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής μέχρι τελευταία μέρα… Άλλη ματιά είχα εγώ, εμένα μπορεί να μην μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια. Μου έπεφτε βαρύ αυτό…»

Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε εδώ σήμερα, γιατί εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Αγαπώ τη δουλειά μου… Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει το κανάλι μου, τελείωσε και η συνεργασία μας… Εγώ μπορώ να κάνω πράγματα εκεί που εγώ κρίνω ότι είμαι καλή… Μου άρεσε και θα μου αρέσει το ζωντανό».

Κατέληξε λέγοντας: «Όταν κάνεις μία αποτυχία, γιατί αποτυχία ήταν από όλες τις πλευρές και όπως έκανα στο παρελθόν το κάνω και τώρα, εγώ το παίρνω πάνω μου… Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που δεν πήγε καλά… Έκλαψα πολύ, πολλές φορές στις 5 το πρωί έκλαψα… Με θυμάμαι να διαβάζω κριτικές και να κλαίω… Έγινε το ραντεβού με τον Alpha για να τελειώσει η συνεργασία μας και ένιωσα ελεύθερη…».

Πηγή: gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here