Κόντρα στον «αέρα» για Αυλωνίτου-Δ. Καμμένο: Πήγαινε στη ΝΔ- Ζήτα συγγνώμη

0
307

Για το θέμα της αύξησης του κατώτατου μισθού διαφώνησαν έντονα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα και να ανταλλάσσουν βαριά λογια μεταξύ τους.
Μάλιστα, η κυρία Αυλωνίτου προέτρεψε τον συναδελφό της στη συγκυβέρνηση να πάει στη ΝΔ ενώ εκεινος απαίτησε συγγνώμη απειλώντας με εκλογές.

Συγκεκριμένα η κυρία Αυλωνίτου απαντωντας στη φράση του κ. Καμμένου «αυτά είναι μαθηματικά της κολύμβησης και όχι της αγοράς», είπε: «Αυτά τα οικονομικά που λέτε αφορούν άλλα, τη ΝΔ. Προφανώς εκεί πηγαίνετε».

Ο κ. Καμμένος απαίτησε από τη συναδλεφό του να του ζητήσει συγγνώμη. «Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

Σε ερώτηση για το αν προκλήθηκε μια μίνι κυβερνητική κρίση, εκείνος απάντησε: «Τεράστια κυβερνητική κρίση. Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια».

Ούτε το διαφημιστικό διάλειμμα κατέστη δυνατό να μειώσει την ένταση καθώς η κυρία Αυλωνίτου σημείωσε ότι «κάποιος πρέπει να του απαντήσει σε όλα αυτά που λέει τόσο καιρό» με τον Δημήτρη Καμμένο να αντιδρά έντονα λέγοντας ότι η προσβολή είναι τεράστια και προτίθεται να θέσει θέμα επ’ αυτού.

Κάλεσε ταυτόχρονα τον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα να λύσουν το ζήτημα σε υψηλό επίπεδο

Το βίντεο από το protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here