Κορυφαίο κουπέ βασισμένο στο A8 θέλει η Audi

0
119

Με πιο σπορ χαρακτήρα αλλά το ίδιο τεχνολογικό υπόβαθρο, μια δίθυρη εκδοχή της λιμουζίνας της Audi θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο νέο για την γκάμα της μάρκας.

Σύντομα, η BMW θα αποκαλύψει τη Σειρά 8, την κουπέ εκδοχή της Σειράς 7 και ήδη η Mercedes-Benz έχει στην γκάμα της την S-Class Coupe. Οπότε, αυτό που μένει για την Audi, είναι να λανσάρει το δικό της δίθυρο κουπέ σε αυτή την κατηγορία! Το Volkswagen Group έχει ήδη πολύ… δυνατούς παίκτες σε αυτή την κατηγορία, όπως η Bentley Continental GT για παράδειγμα, όμως το βρετανικό μοντέλο διαφέρει ελαφρώς σε χαρακτήρα από τα προηγούμενα.

Έτσι, με βάση το κορυφαίο A8 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, η Audi θα μπορούσε να δημιουργήσει το νέο της κουπέ για να μπει «σφήνα» ανάμεσα στους δύο ανταγωνιστές της και να «κλέψει» το μερίδιο πωλήσεων που της αναλογεί.

Με πιθανή ονομασία A9, το αυτοκίνητο θα εφοδιαστεί με τους καλύτερους κινητήρες που έχει να επιδείξει η Audi και βέβαια, δεν αποκλείεται να έχει και την αυτόνομη τεχνολογία που γνωρίσαμε στο A8. Ωστόσο αν τελικά το μοντέλο γίνει πραγματικότητα, το περιμένουμε μετά το 2020. Μέχρι τότε, η Audi δίνει προτεραιότητα στα SUV, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την αυτόνομη οδήγηση!

Πηγή: gazzetta.gr/in-motion

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here