Κώστας Αρβανίτης: Ακροδεξιά για εμένα είναι ο κ. Μητσοτάκης

0
187

«Ακροδεξιά για εμένα είναι ο κ. Μητσοτάκης και ακροδεξιά είναι αυτό που λένε η ακραία μορφή της Δεξιάς σε επίπεδο πολιτικής, στάσης και δράσης», είπε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, Κώστας Αρβανίτης.

Και πρόσθεσε μιλώντας στον realfm: «Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης είναι μία καθαρή ακροδεξιά αντίληψη. Αυτό που είπε για τον πατέρα του Πρωθυπουργού είναι χτύπημα πάρα πολύ πρόχειρο τουλάχιστον και πάρα πολύ επιπόλαιο για ηγέτη. Έχουν ακουστεί από τους αρχιερείς της διαπλοκής βαριές κουβέντες στη Βουλή, αλλά να μιλάς για έναν πεθαμένο άνθρωπο χωρίς να ξέρεις επειδή κάπου το διάβασες».

Αναφερόμενος στις φωτογραφίες από τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της οικογένειας της Κατερίνας Παναγοπούλου ανέφερε: «Δεν είναι κάτι που αλλάζει τον χάρτη, είναι παιχνίδια που παίζονται ουσιαστικά από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει διακοπές ή αυτό που λέγανε για τη βίλα στο Σούνιο πριν από καιρό; Δηλαδή εάν δεν ήταν στο σκάφος αυτό και ήταν σε μία αμμουδιά ή κάπου στο Λαύριο θα ήταν αλλιώς»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here