Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήθελε να γίνει εισβολή στα Σκόπια

0
145

Ο Νίκος Κοτζιάς υποστηρίζει ότι ο Πάνος Καμμένος δεν διαφωνούσε με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για τα Σκόπια. Εκείνο που ήθελε -αναφέρει σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο»- ήτανη διάλυση της γειτονικής χώρας, ακόμη και εισβολή σε αυτή. Τον χαρακτηρίζει δε «Γαρουφαλλιά της εποχής μας».

«Η επίθεση που έκανε ενενατίον μου δεν τον οδηγούσε πουθενά παρά μόνο στα δικαστήρια. Ίσως είχε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Δεν ξέρω. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο εταίρος της κυβέρνησης δεν είχε διαφωνίες μόνο με το όνομα «Βόρειος Μακεδονία». Επιθυμούσε και τη διάλυσή της, ακόμα και εισβολή σε αυτή, και άλλα απίστευτα χειρότερα. Λειτουργούσε ως ο Γαρουφαλλιάς της εποχής μας»

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών λέει ότι δέχθηκε συκοφαντική επίθεση όχι μόνο από τον κ. Καμμένο, αλλά «και από ορισμένους εντός του τότε Μαξίμου, είτε γιατί δεν τους έκανα τα χατίρια που ζητούσαν, είτε γιατί τους είχα πιάσει με τη γίδα στην πλάτη. Ορισμένοι, μάλιστα, από αυτούς επεδίωκαν συστηματικά να με «κοντύνουν», διότι όπως έλεγαν παραήμουν δημοφιλής και ανυπότακτος». 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here