Κοτζιάς: Τα απειλητικά μηνύματα που μου έστελνε ο Καμμένος

0
44

O Νίκος Κοτζιάς, στη μηνυτήρια αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, περιλαμβάνει μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο. Μηνύματα τα οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο».

Ειδικότερα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε το εξής μήνυμα: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019 στις 20.12 και ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη», ενώ στις 20.32 την ίδια ημέρα«… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης

Ο κ. Κοτζιάς ζητεί την προστασία της Δικαιοσύνης: «Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει. Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που, για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις, μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here