Κούγιας: Η τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη είναι η πιο άδικη στον κόσμο

0
185

Ως την «πιο άδικη τιμωρία στον κόσμο» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τον τριετή αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα, που έχει επιβληθεί στον Ιβάν Σαββίδη και τόνισε ότι θα ήθελε να παρακολουθήσουν μαζί το κυριακάτικο ματς στη Λάρισα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, μιλώντας στο Metropolis 95.5, τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ «νομίμως οπλοφορεί και δεν χρησιμοποίησε το όπλο». για να προσθέσει: «Ολοι μας έχουμε μπει στο γήπεδο και όπως αποδείχθηκε δικαιολογημένα».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Θέλω να του απευθύνω δημόσια πρόσκληση να έρθει στο γήπεδο. Τον θέλω να είναι στο γήπεδο μαζί μου. Ξέρω ότι έχει απαγόρευση εισόδου, μια τιμωρία που για μένα είναι η πιο άδικη στον κόσμο! Νομίμως οπλοφορεί και δεν χρησιμοποίησε το όπλο. Κακώς τιμωρήθηκε. Ολοι μας έχουμε μπει στο γήπεδο και όπως αποδείχθηκε δικαιολογημένα. Απευθύνω λοιπόν ανοικτή πρόσκληση στην οικογένεια Σαββίδη να τη φιλοξενήσω στο γήπεδο και στην προσωπική μου σουίτα. Οπως θα παραχωρήσω στους διοικούντες και της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ σουίτες για να δουν την ομάδα τους. Απλά μακάρι να κερδίσουμε εμείς τον αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here