Κουκουλοφόροι κατέλαβαν το Πολυτεχνείο – «Πολεμοφόδια φέρτε» μας

0
165

Ασύλληπτα είνα όσα συμβαίνουν στον χώρο του Πολυτεχνείου. Κουκουλοφόροι έχουν κάνουν κατάληψη από το πρωί και έχουν σφραγίσει τις εισόδους, μη επιτρέποντας την πρόσβαση στους φοιτητές.

Με ανακοίνωση σε site αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι θέλουν «να ακυρώσουν «τη διαδικασία που επιτρέπει σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και ανθρώπους που προστατεύονται πίσω από τους πάνοπλους φασίστες της ΕΛΑΣ, να καταθέτουν στεφάνια».

Και προσθέτουν ότι η κατάληψη «είναι σε αλληλεγγύη με τους αγώνες για την ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας μελών του Επαναστατικού Αγώνα».

Πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι θα γίνει συνέλευση στις 8 το βράδυ με στόχο «να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις». Ενδεικτικό των προθέσεών τους είναι ότι ζητούν «φαγητό, τσιγάρα και πολεμοφόδια».

Προαναγγέλλουν, μάλιστα, ότι τα επεισόδια θα ξεκινήσουν από σήμερα το βράδυ.

«Καλούμε κόσμο στην ανοιχτή συνέλευση του κατειλημμένου Πολυτεχνείου στις 8 το βράδυ να στελεχώσουν το εγχείρημα, να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here