Κούλογλου: Να παραιτηθεί ή να ζητήσει συγνώμη ο Κουρουμπλής

1
75

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας τη συνάντηση του πρώην υπουργού με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και την κίνησή του να ανεβάσει τη φωτογραφία στα social media.

Ο κ. Κούλογλου επισημαίνει, πάντως, ότι ο κ. Κουρουμπλής είναι βουλευτής και συμμετέχει στην οριακή πλειοψηφία των 151 που στηρίζουν την κυβέρνηση. Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης.

«Ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κα Λοίζου. Οκ. Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε», είπε στον News 24/7.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι λες βρε ηλίθιε Κουρογλου; εσείς που κάνατε συμφωνία με τους ακροδεξιούς του ΑΝΕΛ και που έχετε ακροδεξιούς στη κυβέρνηση σας δεν είναι τον ίδιο και χειρότερο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here