Κουντουρά: Επιτυχία που οι άνθρωποι δεν τρώνε από τα σκουπίδια

1
118

Σε άλλη χώρα προφανώς ζει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δήλωσε πως «η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» και υποστήριξε ότι «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».

Παράλληλα, η κα Κουντουρά μιλώντας για το success story της κυβέρνησης είπε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση.

«Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» είπε.

Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Αυτιάς τηη ρώτησε αν θεωρείται επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια και η υπουργός Τουρισμού απάντησε: «Ναι» και πρόσθεσε «οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη».

Καταλήγοντας δε επέμεινε πως «Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, την προηγούμενη δεκαετία δεν υπήρχε το ΚΕΑ. Υπήρχαμε πάρα πολλές οικογένειες χωρίς μισθό ή σύνταξη, και όμως το κράτος δεν είχε πρόβλεψη για το πώς θα επιβιώσουμε. Οπότε, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα καλό πρώτο βήμα. Χρεωνόμαστε με ΕΝΦΙΑ όμως και οι εντελώς άποροι, οπότε δεν θα πώ οτι η Κυβέρνηση βοηθά τους αμέτρητους άπορους Έλληνες. Στα επόμενα τελείως απαραίτητα βήματα, θα πρέπει οι άποροι να σταματήσουμε να χρεωνόμαστε φόρους για το δικό μας σπίτι, να αυξηθεί ο βασικός μισθός για τους τυχερούς που δουλεύουν, να γίνουν εργοστάσια και βιοτεχνίες με αφεντικό το λαό να δουλέψουμε οι ανεργοι, κοκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here